M-Tac нашивка Архангел Михаил велика (жаккард) олива

M-Tac нашивка Архангел Михаил велика (жаккард) олива

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 357 оцінок )

129

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

На нашивці зображений святий Архістратиг Михаїл з вогняним мечем і тризубом на щиті. Нарукавна нашивка Архангел Михаїл - так званий "Morale patches", який кріпиться на нарукавний майданчик з велкро-липучки, (на самому патчі зі зворотного боку пришита відповідна липучка), або на спорядження - рюкзаки, каски та ін. Статутною не є, але може носиться як в зоні БД, так і за її межами.

 Габарити:   90 х 70 мм
 Додатково:      Velcro (липучка для кріплення) 

ОГЛЯД M-TAC НАШИВКА АРХАНГЕЛ МИХАЙЛО ВЕЛИКА (ЖАККАРД)

Нашивки (патчі) в наш час мають популярність не тільки у військовій сфері, де вони застосовувалися здавна, але і в цивільній. За допомогою патчів можна не тільки позначити свою приналежність до держави, армії і т. п., а й висловити свої принципи і переконання, заявити про свою громадянську позицію. Серед усього різноманіття патчів окремо можна виділити групу «моральних» (morale patches), основне призначення яких - підняття морального і бойового духу солдатів. А оскільки релігія завжди була одним з найсильніших способів підтримки цього самого духу, на патчах можуть фігурувати різноманітні святі, причому для кожної релігії вони свої.

Однією з таких фігур, відомих не тільки в християнстві, але і в безлічі інших релігій, є Архангел (Архістратиг) Михайло. Зображення Михайла можна часто зустріти не тільки на іконах, а й на предметах світського світу (футболках, сувенірах і т. п.). Образ Михайла трактується як переможець Сатани, скинув його з небес, захисник Божого слова і суддя на Страшному суді (він же - захисник душ померлих).



Існує кілька загальноприйнятих варіантів зображення Архангела Михаїла - на коні або без, в церковних шатах або латах воїна, зі списом або мечем. Архангел може знищувати змія мечем або тримати в руках ваги (символ зважування діянь людських на Страшному суді).

У нашому випадки йтиметься про зображенні Архангела Михайла в латах воїна.

Нашивка доступна в декількох кольорах:

- сірий; - червоний; - койот; - повнокольоровий.



При розробці нашивки з Архангелом Михаїлом за основу було взято зображення Михайла як воїна. Він зображений в латах воїна, з мечем (лезо у вигляді блискавки), зі щитом (на якому зображений тризуб - герб України), з широко розкритими за спиною крилами. Меч занесено в разючому жесті. Над головою Михайла зліва - логотип «M-TAC», праворуч - напис «St M» (Saint Michael) - «Святий Михайло».


Так дизайнери компанії реалізували своє бачення Михайла як воїна-захисника, і тризуб зображений на його щиті недарма - Михайло захистить Україну від зла, від демона, від усього поганого, допоможе в битві зі злом, підтримує воїнів, воюючих за праве діло.




Текстильна нашивка, розміри 7х9 см. Виконана за допомогою вишивки по тканій технології (жаккард). Це робить нашивку схожою на вишиту картину (гобелен). Звертає на себе увагу висока якість виготовлення нашивки - вишивка чітка, всі найдрібніші деталі чітко проглядаються, ніде не стирчать кінці ниток.

Нашивка має зворотну сторону з липучки velcro, що дозволяє закріпити її всюди, де є основа з такої ж липучки.



Нашивка Архангел Михаїл - класичний приклад морального патча (moral patch), тобто підтримує бойовий дух солдатів. У цивільному ж секторі носіння даної нашивки буде означати те ж саме - наявність високих моральних принципів у власника, його віра в перемогу над злом, в боротьбу за праве діло

Характеристики

Колір
  • Олива
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами