Набір тактичний Olight Warrior X Turbo KIT

Набір тактичний Olight Warrior X Turbo KIT

Продавець:NOVShop

4.4/5  ( 339 оцінок )

8 490

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка 2020 року від компанії Olight – потужний дальнобійний ліхтар Warrior X Turbo, де назва моделі говорить сама за себе.

Ліхтар оснащений сучасним потужним світлодіодом Osram KP CSLPM1.F1 яскравістю 1100 люмен. Оптична система ліхтаря генерує вузьконаправлений промінь завдовжки до 1000 метрів.

Корпус моделі виготовлений із анодованого алюмінію. Живлення ліхтаря здійснюється за рахунок кастомізованого акумулятора 21700 потужністю 5000 mAh. Активація режимів відбувається за рахунок класичної торцевої безшумної кнопки, у якій також знаходиться порт зарядки ліхтаря і неодимовий магніт.

Незважаючи на порівняно великий діаметр голови ліхтаря, габарити залишилися досить компактними. Загальна довжина ліхтаря становить 157 мм, а вага 294 г.


У комплект входить: ліхтар Warrior X Turbo, 2 фільтра - зелений і червоний, кнопка ДУ, магнітне кріплення для зброї, зарядка, інструкція, кейс, фірмовий шнурок.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами