Магазин до Sako Quad 10-ти зарядний 22LR

Магазин до Sako Quad 10-ти зарядний 22LR

Продавець:AstreiaUpgrade

2 587

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Магазин до Sako Quad 10-ти Зарядний 22LR - Забезпечте Собі Більше Патронів!

Якщо ви володієте гвинтівкою Sako Quad калібру .22LR і шукаєте надійний та потужний магазин для неї, то Магазин Sako Quad 10-ти Зарядний 22LR може бути ідеальним вибором. Цей магазин дозволить вам мати при собі більше патронів, забезпечуючи продуктивну та безперебійну стрільбу.

Магазин Sako Quad 10-ти Зарядний розроблений спеціально для гвинтівок Sako Quad калібру .22LR і має максимальну ємність в 10 набоїв. Це робить його відмінним вибором для стрільби з малокаліберної гвинтівки.

Цей магазин легко встановлюється та знімається для швидкої перезарядки, що дозволяє вам тримати вашу гвинтівку завжди готовою до стрільби. Він також надійний і забезпечує стабільну подачу набоїв під час стрільби.

Магазин Sako Quad 10-ти Зарядний 22LR виготовлений із високоякісних матеріалів та гарантує тривалу службу. Він стане невід'ємною частиною вашого стрілецького арсеналу та допоможе підвищити продуктивність та задоволення від стрільби.

Не втрачайте можливості мати більше патронів при собі - оберіть Магазин Sako Quad 10-ти Зарядний 22LR для вашої гвинтівки Sako Quad і насолоджуйтесь стрільбою на повну!

 

Характеристики

Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами