Тактична сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Coyote

Код:  417045978

Тактична сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Coyote

Код:  417045978

Колір: Койот

Є в наявності

1 669

1 160

Замовлення вiд 1 шт
  • 1 160 за 1 шт  / 1 160 за 1 шт

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Тактична сумка-напашник M-Tac Gen.II

 Практична і функціональна сумка-напашник Gen.II Elite від бренду M-Tac відмінно доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження. Виготовлена з якісного і зносостійкого матеріалу Cordura 1000D. Блискавки від YKK – світового лідера з виробництва фурнітури. Дана модель обладнана хлястиком з velcro липучки по всій своїй довжині і призначена для кріплення до фронтальної велкро панелі під клапаном плитоноски або бронежилета, збільшуючи таким чином їх функціональні можливості.

Сумка-напашник має 2 відділення, які дозволяють вмістити речі першої необхідності. Спереду нашита велкро панель, яка виготовлена за технологією LaserCut, і призначена для кріплення додаткового спорядження та патчів. Знизу виробу дизайнери бренду додали еластичне кріплення для турнікета. Компактний і легкий підсумок стане союзником при виконанні широкого спектру завдань і однозначно зацікавить любителів сучасного тактичного спорядження.

Матеріал: Cordura 1000D

Стропа: MIL-SPEC

Кріпиться до фронтальної велкро панелі під клапаном плитоноски. Для цього підсумок по всій своїй довжині обладнаний хлястиком із velcro липучки, завдяки чому процес закріплення швидкий, а результат - надійний.

При виготовленні сумки-напашника використовувалися тільки перевірені матеріали високої якості від всесвітньо відомих виробників: тканина Cordura 1000D, фурнітура 2M (Італія) і YKK (блискавки, Японія), стропи Texcel (США). Бігунки оснащені петлями з паракорда для швидкого розстібання блискавки.

Cordura 1000D - міцний матеріал, стійкий до стирання, вологи й агресивних умов експлуатації. Саме легендарна міцність кордури і зробила її лідером серед матеріалів, що використовуються для виробництва тактичного спорядження.

Підсумок має 2 відділення на блискавці.

Велике відділення закривається на блискавку з двома бігунками, завдяки чому доступ до вмісту можна отримати в будь-якому місці. Відділ призначений для зберігання аксесуарів більшого розміру (інструменти, аптечка, карти і т.п.) з можливістю швидкого доступу до них.

Дно більшого відділення має люверси для відведення вологи.

На передній частині підсумка є велкро-панель, виготовлена за технологією Laser Cut (лазером у ній прорізано 2 ряди строп Molle). Вона дозволяє закріплювати на напашнику додаткове спорядження, різні патчі й ідентифікатори.

Насамкінець варто зазначити, що сумка-напашник Gen.II Elite від вітчизняного бренду M-TAC - це компактний і легкий підсумок, виготовлений із високоякісних фірмових матеріалів. Він дозволить тримати під рукою необхідні дрібниці та доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження.

Характеристики

Колір
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

    Відгуки про товар продавця EmporiumStore
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: EmporiumStore. Колір: Олива

    Все вогонь. Дякую

    Переваги:
    Швидко, якісно
    Недоліки:
    Немає
  • Відгуки про товар у інших продавців
  • Катерина Млин
    Відгук від покупця. Продавець: ArsMil. Колір: Мультикам

    Добре виконано, воду відштовхує, якісні блискавки, відділень як треба, нічого не їздить, можно ставити балістичний пакет, але у мене для нього великий нпашник, тому це як підсумок відмінно працює

  • Владимир Волошин
    Відгук від покупця. Продавець: Wildest. Колір: Піксель

    Ок

Дивитися усі відгуки до товару →
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image