Тактична сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Ranger Green

4 відгуки

Код:  417045993

Тактична сумка-напашник M-Tac Gen.II Elite Ranger Green

4 відгуки

Код:  417045993

Колір: Олива

Продавець:EmporiumStore

4.6/5  ( 84 оцінок )

1 669

1 160

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична сумка-напашник M-Tac Gen.II

 Практична і функціональна сумка-напашник Gen.II Elite від бренду M-Tac відмінно доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження. Виготовлена з якісного і зносостійкого матеріалу Cordura 1000D. Блискавки від YKK – світового лідера з виробництва фурнітури. Дана модель обладнана хлястиком з velcro липучки по всій своїй довжині і призначена для кріплення до фронтальної велкро панелі під клапаном плитоноски або бронежилета, збільшуючи таким чином їх функціональні можливості.

Сумка-напашник має 2 відділення, які дозволяють вмістити речі першої необхідності. Спереду нашита велкро панель, яка виготовлена за технологією LaserCut, і призначена для кріплення додаткового спорядження та патчів. Знизу виробу дизайнери бренду додали еластичне кріплення для турнікета. Компактний і легкий підсумок стане союзником при виконанні широкого спектру завдань і однозначно зацікавить любителів сучасного тактичного спорядження.

Матеріал: Cordura 1000D

Стропа: MIL-SPEC

Кріпиться до фронтальної велкро панелі під клапаном плитоноски. Для цього підсумок по всій своїй довжині обладнаний хлястиком із velcro липучки, завдяки чому процес закріплення швидкий, а результат - надійний.

При виготовленні сумки-напашника використовувалися тільки перевірені матеріали високої якості від всесвітньо відомих виробників: тканина Cordura 1000D, фурнітура 2M (Італія) і YKK (блискавки, Японія), стропи Texcel (США). Бігунки оснащені петлями з паракорда для швидкого розстібання блискавки.

Cordura 1000D - міцний матеріал, стійкий до стирання, вологи й агресивних умов експлуатації. Саме легендарна міцність кордури і зробила її лідером серед матеріалів, що використовуються для виробництва тактичного спорядження.

Підсумок має 2 відділення на блискавці.

Велике відділення закривається на блискавку з двома бігунками, завдяки чому доступ до вмісту можна отримати в будь-якому місці. Відділ призначений для зберігання аксесуарів більшого розміру (інструменти, аптечка, карти і т.п.) з можливістю швидкого доступу до них.

Дно більшого відділення має люверси для відведення вологи.

На передній частині підсумка є велкро-панель, виготовлена за технологією Laser Cut (лазером у ній прорізано 2 ряди строп Molle). Вона дозволяє закріплювати на напашнику додаткове спорядження, різні патчі й ідентифікатори.

Насамкінець варто зазначити, що сумка-напашник Gen.II Elite від вітчизняного бренду M-TAC - це компактний і легкий підсумок, виготовлений із високоякісних фірмових матеріалів. Він дозволить тримати під рукою необхідні дрібниці та доповнить Ваш індивідуальний комплект спорядження.

Характеристики

Колір
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки