Рюкзак Медан тактичний (2754 олива)

Рюкзак Медан тактичний (2754 олива)

Продавець:AVM-E

2 793

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний рюкзак може використовуватися як для вирішення різних військових завдань, так і для риболовлі, мисливства, подорожей. Виготовлений із тканини Oxford. Тканина характеризується високою водотривкістю, зносостійкістю, брудостійкістю, термостійкістю, міцністю.

Конструкція рюкзака забезпечує його надійну фіксацію на спині та можливість комфортного переміщення навіть при досить швидкому темпі. Об'єм рюкзака - 40 л, вага 1000 г. Рюкзак має основне відділення, в якому розташовані три кишені. На передній стінці - розміщенні три відділення: велике, середнє та мале. Велике має декілька невеликих кишень. У середньому відділенні є три кишені для дрібних речей. Система MOLLE, розташована на фронтальній та бічній частинах рюкзака, забезпечує можливість кріплення додаткового спорядження. Всі кишені фіксуються за допомогою блискавки. Для захисту застібки від бруду та уникнення шуму від бігунків при переміщенні, використовуються реверсивні без'язичкові бігунки. На задній стінці розташовується велика кишеня, яка фіксується за допомогою стрічки Velcro. Зовнішня поверхня кишені, що прилягає до спини та внутрішні поверхні лямок, виконані з 3D сітки.

Основні характеристики:

- Об'єм - 40 л;

- Вага – 1000 г;

- Тип - дволямковий;

- Колір - Олива;

- Країна виробник – Україна;

- Бренд – Медан.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Текстиль
Вага
  • 1000г
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами