Тактичні літні кросівки Camotec Carbon Pro Чорні 39

Тактичні літні кросівки Camotec Carbon Pro Чорні 39

Продавець:EmporiumStore

4.6/5  ( 75 оцінок )

2 499

1 876

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні літні кросівки Camotec Carbon Pro

Універсальні кросівки, які поєднують в собі надзвичайну функціональність і стильний дизайн. Ці кросівки стануть незамінним супутником для поліцейських підрозділів, охоронних структур та всіх, хто цінує комфорт і надійність у будь-якому контексті.

Кросівки виготовлені з дихаючої сітки Air Breath з PVC накладками, яка забезпечує неймовірну вентиляцію і зберігає мікроклімат. Інтегровані захисні прорезинені накладки на носку та п'ятці гарантують додатковий захист і тривалість використання.

Підошва має анатомічний вигін по середині, що додає зручності та комфорту. Сама підошва складається із двох компонентів. Верхня частина вироблена з EVA піни та має високу пружність у поєднанні із малою вагою. Нижня частина - підошва, покрита гумою та має унікальний, агресивний протектор, що не ковзає на мокрих поверхнях та гарантує надійне зчеплення з поверхнею.

Однією з головних переваг наших кросівок є кевларова устілка. Кевлар - це захисний матеріал що вироблен з арамідних волокон. Він славиться своєю високою міцністю, низькою вагою та відмінною стійкістю до різних видів механічних впливів, таких як порізи, проколи, удари та інші. Завдяки чому устілка надійно захистить ваші стопи від небажаних проколів, порізів та інших механічних пошкоджень

Кросівки вироблені в сучасному, спортивному стилі, та мають зручну і комфортну посадку. Люверси прорезинені та мають плоскі отвори для плоских шнурків.

Незалежно від того, чи ви на службі, чи прогулюєтесь містом, кросівки Carbon Pro завжди гарантують комфорт, захист і стиль.

Характеристики

Розмір
Сезон
Колір
Матеріал підошви
  • Верхня частина вироблена з EVA піни, Нижня частина - підошва, покрита гумою
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами