Ніж Victorinox Minichamp 58 мм Чорний (0.6385.3)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 45 г

Ніж Victorinox Minichamp 58 мм Чорний (0.6385.3)

Продавець:BeBest

4.6/5  ( 63 оцінок )

3 779

Немає в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox MINI CHAMP (чорний) – маленький багатозадачний ніж-брелок 58 мм на 18 функцій, серед яких ніж для апельсинів, ножиці та крута магнітна викрутка Phillips. Компактна міні-майстерня, яка завжди під рукою. Це маленький ніж із великими амбіціями. Легко поміщається у кишені та є справжнім чемпіоном серед невеликих ножів. Усі інструменти гарантують бездоганну, довговічну роботу. Легендарна якість сталі Victorinox та професійна технологія обробки зроблять цей ніж вічним помічником на кожен день.Інформація про ніж Victorinox MINI CHAMP 0.6385.3✔ Виготовлений із висококласної неіржавної сталі.✔ Чорні накладки-руківя з міцного пластика з логотипом бренду.✔ 18 функцій.✔ Вага 45 г✔ Колекція маленьких складаних ножів Victorinox (довжина х ширина х товщина), мм 58 х 20 х 15✔ Виготовлено у Швейцарії.1. маленьке сталеве лезо2. ножиці з пружинним механізмом3. ніж для очищення апельсинів4. висувна кулькова ручка5. додаткове лезо (ніж для листів)6. пилочка для нігтів7. - очищувач для нігтів8. відкривачка9. - викрутка Phillips 0/1, магнітна10. - паз для усунення ізоляції11. лінійка в см12. - лінійка в дюймах13. - викрутка 2,5 мм на кінчику14. скребок15. інструмент для кутикули16. . пінцет у передній накладці17. зубочистка у задній накладці18. кільце для кріпленняVICTORINOX – стабільно висока якість ножової продукції з 1884 року.Оригінальна продукція, професійний гарантійний сервіс та швидка доставка.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 58
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».