Рюкзак тактичний (36 л) M-Tac Large Assault Pack Laser Cut Tan Армійський Coyte (Койот) з D-кільцем

Рюкзак тактичний (36 л) M-Tac Large Assault Pack Laser Cut Tan Армійський Coyte (Койот) з D-кільцем

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1872 оцінок )

2 350

1 949

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак від бренду M-Tac із системою кріплення "Molle" має два великі основні відділи на блискавці. Спереду розташовані дві додаткові кишені на блискавці. Ремені для перенесення рюкзака за спиною, з м'яким наповнювачем і регулюються по довжині. З боку спини є одна велика кишеня з активно-дихаючою мембраною. Фахівці бренду M-Tac використовували нову технологію зовнішнього кріплення модульних підсумків, замість звичайних нашивних PALS-строп, вирізавши лазером у шарі нейлону кілька рядів спеціальних отворів, які, у свою чергу, дозволяють кріпити стандартні підсумки з MOLLE-кріпленням та знижують загальну вагу виробу. на 35%.

Large Assault Pack Laser Cut – це збільшена версія моделі Assault Pack та покращена – моделі Large Assault Pack. Об'єму 36 літрів із головою вистачить для нетривалого походу, не тривалого відрядження та досить великої кількості дрібного спорядження та аксесуарів. На наш погляд, модель буде цікава любителям активного відпочинку на природі, для щоденного використання в міських умовах, людям, які захоплюються практичною стріляниною, а також співробітникам різних правоохоронних органів та охоронних структур.

Основна відмінність цієї моделі — молле-інтерфейс виконаний за технологією Laser Cut, про що піде мова нижче.

Габарити рюкзака: 51х29х28см.

Об'єм: 36 літрів.

Вага: 1600гр.

Матеріал: поліестер із ПВХ-напиленням з внутрішньої сторони.

Обробка ПВХ (полівініл-хлоридом) надає тканини водовідштовхувальної якості та суттєво збільшує її зносостійкість.

Рюкзак має 4 відділення:

- два великі основні відділення на блискавці з двома бігунками, що забезпечують доступ з будь-якої сторони.

- два додаткові відділення-кишені на блискавках спереду.

Основне велике відділення розстібається на всю довжину рюкзака (на кшталт валізи).

- на задній стінці - невелика кишенька на блискавці.

- на передній стінці - велика відкрита сітчаста кишеня,

Друге за величиною відділення розстібається на 2/3, має 3 невеликі кишені на своїй внутрішній задній стінці. Вони можуть виконувати функцію органайзера. Виконані з сітківки, вони дозволяють побачити вміст без необхідності розстібати кишеню.

Спереду рюкзак має 2 невеликі відділення:

Мале верхнє – кишеня 13х20 см. на блискавці.

Мале нижнє на блискавці всередині має відділення під адмін. приладдя (органайзер) - 2 кишеньки і 3 слоти під ручки/олівці.

Всі відділення застібаються на блискавці з двома бігунками, що однаково зручно як для правші, так і для шульги. Для більшої зручності в бігунки вдягнені петлі з паракорду.

На спинці рюкзака є одне велике відділення-кишеня на липучці на кшталт велкро. Спочатку воно призначене для розміщення медузи питної системи, проте може використовуватися для перенесення найрізноманітніших предметів (наприклад, планшета або папки з документами).

Конструкція рюкзака передбачає можливість його зволікання залежно від використаного обсягу. Для цього рюкзак обладнаний двома парами строп на фастексах, по 2 з кожного боку.

Спинка рюкзака та внутрішня поверхня лямок обладнані м'якою демпферною сіткою для вентиляції, відведення вологи та амортизації.

Плечові лямки мають пластикові D-кільця (для підвішування дрібного спорядження, просування шланга гідратора тощо).

Пояс для стабілізації виконаний із широкої нейлонової стропи, має регулювання по довжині та спереду застібається на широкий фастекс.

Крім лямок, рюкзак має ручку для підвішування/перенесення за типом валізи.

На днищі рюкзака є дві стропи для закріплення каримату або спальника (а також для утягування днища рюкзака до об'єму, що реально використовується).

Кишені та боки рюкзака обладнані системою molle, виконаною за технологією Laser Cut.

Laser Cut – це сучасна технологія зовнішнього кріплення модульних підсумків (замість звичайних нашивних PALS-строп). Вона полягає в тому, що в шарі нейлону лазером вирізується кілька рядів спеціальних отворів, які, у свою чергу, дозволяють кріпити стандартні підсумки з MOLLE-кріпленням.

Велкро-панель на верхній кишені рюкзака дозволяє кріпити патчі та різні ідентифікатори.

Насамкінець можна сказати, що модель рюкзака Large Assault Pack Laser Cut – це модернізована і більш сучасна версія універсального рюкзака, яка підійде як тактичний, міський, рюкзак для відпочинку на природі, тренування, полювання та риболовля. Сучасні матеріали та технології виготовлення гарантують тривалий термін служби виробу.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • Інтегрована
Матеріал
  • Поліестер
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами