Шарф-труба power polartec m-tac l/xl grid coyote

Шарф-труба power polartec m-tac l/xl grid coyote

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 441 оцінок )

371

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ШАРФ-ТРУБА POLARTEC POWER GRID від бренду M-Tac – це теплий і стильний аксесуар, який забезпечить маскування обличчя та захистить від вітру. Він з легкістю може перетворюватися в шарф, захисну маску, пов'язку або напульсник. 

Виготовлений ​​із зносостійкого флісу Polartec® щільністю 125г/м² (88% поліестер, 12% еластан). Тканина має хороші антипілінгові властивості, не кошлатиться при використанні та дозволяє відчувати себе комфортно навіть при тривалому перебуванні на свіжому повітрі. Шарф-труба не займає багато місця в складеному стані та стане незамінним супутником взимку. Відмінно підійде як для мотоспорту, стрільбища та полювання так і для повсякденного використання.


  Polartec® - назва цілої серії сучасних матеріалів. Всі вони створені для того, щоб вам було тепло, сухо і комфортно незалежно від погоди. За здатністю зберігати тепло людського тіла Polartec® не поступається вовні, і може бути таким же м'яким і ніжним, як бавовна, але одночасно прекрасно замінює собою одяг з природних матеріалів, котрий не завжди підходить для активного відпочинку і спорту. Одяг з нього гарний і функціональний, не зминається, швидко сохне, його легко прати. Дуже зручні в повсякденному використанні, вироби з Polartec® підходять не тільки спортсменам, а й усім, хто віддає перевагу спортивному стилю в одязі.

Polartec® 200 м'який і майже невагомий, має чудові теплоізоляційні властивості. На відміну від натуральних тканин, він не накопичує, а відводить надлишкову вологу від тіла, забезпечуючи комфорт. За тепловими властивостями в розрахунку на 1 грам матеріалу, Polartec 200 вдвічі перевершує овечу вовну і більш ніж втричі - бавовну. 


Характеристики

Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами