Тактичні кросівки демісезонні M-Tac Alligator Coyote 46

Тактичні кросівки демісезонні M-Tac Alligator Coyote 46

Продавець:EmporiumStore

4.6/5  ( 87 оцінок )

5 400

3 499

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактические демисезонные кроссовки M-Tac

Демісезонні міцні, легкі і зручні тактичні кросівки Alligator будуть однаково зручні як в поході, польових умовах, так і для повсякденного носіння в місті. Анатомічна устілка і трекінгова підошва забезпечить комфорт при ходьбі, мембрана - оптимальний мікроклімат усередині взуття.

Верх кросівок - комбінований. Натуральна високоякісна замша доповнена вставками із зносостійкого нейлону.

Підошва з високим протиковзким протектором відмінно підходить не тільки для пересіченій місцевості, але і для ходьби по асфальту. Підошва має середню жорсткість, оптимальну для амортизації при ходьбі і при цьому - захисту стопи при русі по бездоріжжю. Метод кріплення підошви шляхом прямого припливу є на сьогоднішній день найнадійнішим у виробництві взуття.

Носок і п'ята кросівок захищені за рахунок підошви, злегка виступає і закриває їх, що істотно продовжує термін служби виробу. Крім цього, таке посилення відмінно захищає ноги від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового і туристичного взуття.

Бічні ребра підошви також завищені і відмінно покажуть себе при роботі з мотузками.

Крім цього, кросівки мають посилення у вигляді тришарової анатомічної устілки з супінатором, що забезпечує комфорт навіть при тривалому перебуванні у взутті.

Спереду кросівки мають шнурівку. Шнурки проходять через матерчаті і металеві петлі.

Язичок з нейлону посилений вставкою із замші. Язичок прошитий практично до верху кросівка.

На заднику м'яка вставка і текстильна петля для зручності одягання кросівок.


Підкладка - це водонепроникна мембрана, що відводить випари. Вона дозволяє взуттю дихати і виводить зайву вологу на поверхню, так що Ви зможете відчувати себе комфортно навіть при активному русі.


На закінчення хочеться відзначити, що модель тактичних кросівок Alligator - це відмінне поєднання доступної ціни і хорошої якості. Завдяки невеликій вазі і міцності, а також наявності мембрани, дані кросівки сподобаються любителям піших походів по пересіченій місцевості, співробітникам силових структур, що знаходяться в польових умовах і т. п. У цих кросівках завдяки гарному протектору ви зможете пересуватися практично з будь-якого ландшафту, а водонепроникність моделі Alligator забезпечує дихаюча мембрана.


Особливості: дихаюча мембрана

Верх: замша 

Метод кріплення підошви: Литний 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами