Рюкзак похідний військовий Iso Trade(Польща) 45л

Рюкзак похідний військовий Iso Trade(Польща) 45л

Продавець:Buyboxer

4.6/5  ( 348 оцінок )

2 000

1 590

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

45L - рюкзак складається з 2 камер. Всередині основного відділення є додаткове відділення, друге відділення всередині має кишеню з вшитою сіткою. Крім того, рюкзак має 3 знімних сумки , одна з них - нирка. Виріб виготовлено з міцного водонепроникного матеріалу, стійкого до розривів і стирання. Обидві камери закриваються на подвійний замок, завдяки чому закривання і відкривання відбувається плавно. Блискавки закриті, тому немає ризику потрапляння води в рюкзак.

СИСТЕМА РЮКЗАКА QUICK RELEASE BACKPACK SYSTEM - рюкзак має систему перенесення, яка складається з профільованих лямок із швидкознімними пряжками, це практичне рішення та використовується для негайного скидання рюкзака. Плавне регулювання профільованих плечових лямок, нагрудного ременя і від'єднуваного набедренного ременя забезпечують стабільне носіння - ремінь дозволяє розвантажити хребет і плечі при носінні рюкзака - вся вага зосереджена на стегнах. На передній частині рюкзака, а також на плечових лямках і бічних підсумках використовуються стрічки PALS , які дозволяють кріпити спорядження в системі MOLLE - це дозволяє встановити додаткові кишені.

ПОВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ - бічні стінки і верхня частина рюкзака мають 2 регульовані лямки, що застібаються на пряжку - вона служить для стиснення рюкзака. Скорочення лямок рюкзака дозволяє розгладити його, наприклад, коли основне відділення практично порожнє і заповнені лише менші кишені. Регульовані ремені також можуть бути корисними для кріплення обладнання, наприклад, спальних килимків, наметів тощо.

DETACHABLE BAG - рюкзак також має знімну нирку, яка монтується в систему MOLLE. Дозволяє кріпити його до пояса від штанів. У комплект також входить ремінь, який дозволяє надягати і носити його як типовий нирок. У верхній частині має ручку, яка також дозволить носити його як сумку. Нирка в основній камері має сітчасту перегородку. Спереду також є камера з 3 кишенями і 2 бічними кишенями на блискавці. Під час кемпінгу це також можна використовувати як сумку для туалетного приладдя.

СПЕЦИФІКАЦІЯ

  • візерунок: камуфляж
  • матеріал: нейлон / поліестер 600D
  • місткість: рюкзак 45л + нирка 3,5л
  • розміри (довжина/ширина/висота): 50/16/60см
  • вага набору: 1,36 кг

Характеристики

Об'єм, л
Матеріал
  • Нейлон
Країна реєстрації бренду
  • Польща
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами