Рукавиці Mechanix M-Pact Framer Leather S Brown

Оставить отзыв Код:  418974954

Рукавиці Mechanix M-Pact Framer Leather S Brown

Оставить отзыв Код:  418974954

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

1 910

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Рукавички Mechanix M-Pact Framer Leather — тактичні рукавички нового покоління, розроблені для військових та співробітників правоохоронних органів. Рукавички забезпечують захист від ударів та травм, що відповідає стандарту EN 13594. Конструкція даної моделі гарантує максимальну маневреність рук, завдяки чому ідеально підходить для операторів дронів.

Модель виконана з еластичного дихаючого матеріалу TrekDry®, що забезпечує хорошу вентиляцію і комфорт. Накладки на зовнішній стороні долоні та пальців, виготовлені з удароміцної термопластичної гуми TPR (EN 13594), спільно з використанням високотехнологічного матеріалу D3O, розсіюють та поглинають надлишок енергії при агресивному ударі. Внутрішня частина долоні виконана зі шкіри та посилена вставками з міцного, стійкого до порізів матеріалу Armortex®, який гарантує довговічне використання рукавичок. Застібка із TPR забезпечує надійну посадку на зап'ястку. На зап'ястку розміщені нейлонові петлі для зручності транспортування.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами