Оптичний приціл Vortex Strike Eagle 1-6x24 з підсвічуванням

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 6

Оптичний приціл Vortex Strike Eagle 1-6x24 з підсвічуванням

Продавець:Supplieruaa

4.8/5  ( 54 оцінок )

14 999

14 499

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл оптичний SE-1624-2 Vortex Strike Eagle 1-6x24 SFP із сіткою AR-BDC3 і підсвічуванням

Vortex Strike Eagle 1-6x24 - це універсальний мисливський і спортивний приціл із підсвічуванням сітки AR-BDC3 у другій фокальній площині та важелем швидкого зуму.

У другому поколінні прицілів Vortex Strike Eeagle було зроблено кілька важливих структурних змін, які дають змогу швидше влучати в ціль, вести стрілянину на короткі та великі відстані (до 595 м) і миттєво змінювати масштабування після кожного пострілу. Конструкція стійка до віддачі та погодних умов. Vortex Strike Eagle 1-6x24 - це універсальний і надійний всюдихідний приціл, який ідеально підходить для колективного та індивідуального полювання.

Особливості:

- Цілісна трубка виготовлена з цільного авіаційного алюмінію 6061-T6, що гарантує стійкість до віддачі, корозії та механічних пошкоджень.

- Анодована труба має антивідблискове покриття для запобігання подряпин і протирання.

- Заповнення оптики сухим азотом повністю усуває проблему внутрішнього випаровування лінз (загасання) і забезпечує захист IPX7, внаслідок чого приціл стійкий до дощу, снігу та занурення у воду.

- Трубка діаметром 30 мм забезпечує широкий діапазон регулювання по вертикалі і горизонталі (140 МОА), даючи змогу точно стріляти на відстані до 595 м.

- ArmorTek - має тверде і міцне покриття на зовнішніх лінзах для захисту від подряпин, бруду, вологи та олій. Така конструкція означає, що телескоп можна безпечно використовувати в будь-яких погодних умовах, не побоюючись пошкодження оптики.

- На окулярі встановлено практичний важіль трансфокатора, який дає змогу швидко змінювати збільшення між пострілами.

- У телескопі використовуються скляні лінзи XD з низьким коефіцієнтом дисперсії, що впливає на високу роздільну здатність і контрастність. Ще однією перевагою використовуваного скла є відносно низька щільність, завдяки якій оптика стає світлішою.

- Параметром, який відрізняє Strike Eagle від конкурентів на ринку, є висока світлопропускна здатність, яка впливає на яскравість зображення навіть у несприятливих умовах освітлення.

- Багатошарові антивідблискові покриття було нанесено на всі поверхні повітряного скла. У результаті зображення виходить яскравим, різким від краю до краю, має високу роздільну здатність, точно відтворює кольори і навіть за повного 8-кратного збільшення ціль чудово видно.

- Приціл Vortex Strike Eagle 1-6 × 24 використовує сітку з підсвічуванням AR-BDC3 на задньому плані. Хрест на задньому плані не змінює свого розміру під час зміни збільшення, завдяки чому сітка не перекриває ціль за більшого збільшення.

- Сітка AR-BDC3 розрахована на балістику .223 Rem.

- Кутові значення для застосування поправок є точними при максимальному збільшенні. Підсвічений хрест за одного збільшення діє як точка коліматора, даючи змогу проводити динамічну зйомку на невеликій відстані.

- Точка прицілювання має 11 рівнів регулювання підсвічування. Великий діапазон регулювання дає змогу комфортно працювати незалежно від умов освітлення.

- Щоб забезпечити максимальний опір і надійність оптичної системи, прицільна сітка була протравлена лазером і закріплена двома шарами скла.

- Велика відстань вихідної зіниці (89 мм) призводить до того, що очі стрільця залишаються розслабленими, бо влучання в ціль не повинно адаптуватися до поля зору. Це також дає змогу комфортно використовувати телескоп для людей, які використовують коригувальні лінзи, і захищає від віддачі зброї великого калібру.

- Сітка регулюється за допомогою закритих низькопрофільних турелей з накатаними кришками, які дають змогу змінювати налаштування навіть у рукавичках. Клацання барабана переміщує сітку на 1/2 МОА (14,55 мм / 100 м). Повний діапазон регулювання сітки становить 140 МОА по вертикалі та горизонталі.

Технічні дані:

- Лінійне поле зору на відстані 100 м [м] - 36-4,8

- Відстань від ока [мм] - 89

- Підсвічування сітки (прицільна сітка) - є

- Збільшення [×] 1-6

- Тип сітки (сітки) - AR-BDC3 MOA

- Тип турелей - покритий

- Вертикальне регулювання (висота) [МОА] - 140

- Горизонтальне регулювання (припливне повітря) [MOA] - 140

- Повний оберт [МОА] - 44

- Крок регулювання [МОА] - 0,5

- Загальна довжина [мм] - 267

- Вага [г] - 499

- Об'єктивний діаметр [мм] - 24

- Діаметр труби [мм] - 30 мм (1,18″).

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 1
Кріплення в комплекті
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами