Великий рюкзак Mil-Tec Assault Pack 20 L Digital Woodland 14002071

Великий рюкзак Mil-Tec Assault Pack 20 L Digital Woodland 14002071

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 114 оцінок )

1 675

1 625

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великий рюкзак Mil-Tec Small Assault Pack 20l Digital Woodland (14002071)

 

Місткість:
20 л

Розміри: 42x20x25 см
Вага: 1,1 кг

Якщо ви шукаєте універсальний рюкзак з функціональністю, що досягає меж, тактичний рюкзак Mil-Tec US Assault Pack SM 20 L - ідеальне рішення для вас.

У рюкзаку використовуються рішення, які довели свою ефективність на багатьох полях битв по всьому світу протягом багатьох років, а тепер доступні і для вас. Рюкзак оснащений двома просторими камерами. Завдяки подвійним застібкам-блискавкам, що глибоко застібаються, пакет легко розстібається всередині них. Передні кишені забезпечують легкий та швидкий доступ до найнеобхідніших речей.

Прихована кишеня на спині ідеально підходить для зберігання цінного вантажу або відповідно до військового призначення для розміщення там системи транспортування питної води - Hydro Pack.

Спинка і плечові лямки оздоблені дихаючим матеріалом приємного на дотик плетіння. Вони також мають вентиляційні канали для ще кращої циркуляції повітря. Рюкзак виготовлений з надзвичайно міцного поліестеру 600D, стійкого до стирання та розривів. Матеріал прогумований усередині основних камер, що забезпечує водонепроникність.

Рюкзак має систему зовнішніх лямкових лямок шириною 2,5 см, що дозволяють кріпити підсумки за модульною системою. Компенсуючі лямки дозволяють підігнати рюкзак під вантаж, що переноситься. Крім того, він покращує розподіл ваги, не перевантажуючи окремі м'язи.

Характеристики

Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Поліестер
Вага
  • 1.1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами