Очищувач HTA DUST OFF безконтактний 750 мл

Очищувач HTA DUST OFF безконтактний 750 мл

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 159 оцінок )

198

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Очищувач HTA DUST OFF безконтактний 750 мл


Професійний безконтактний очищувач "HTA DUST OFF" 750 мл
Дозволяє швидко видалити пил та інші забруднення з чутливих і важкодоступних місць. Призначений для очищення ноутбуків, клавіатур, системних блоків, телевізорів, принтерів, телефонів, прецизійного обладнання та іншої офісної та побутової техніки. Також підходить для чищення предметів у будинку, таких як предмети колекціонування, жалюзі, салон автомобіля, музичні інструменти та інші пристрої.

ОПИС
Унікальна формула нешкідлива для делікатних електронних компонентів. Для видалення пильного засмічення використовується безконтактний очищувач в аерозольному балоні, який швидко і без зайвих зусиль очищає поверхню, що дозволяє обійтися без дорогого компресора.

Не залишає слідів і не шкодить поверхні. У складі використовуються спеціальні компоненти, які не містять озоноруйнівних домішок і безпечні для навколишнього середовища.

ТЕХНОЛОГІЇ


HERGESTELLT IN DEUTSCHLAND ABGEPACKT IN DER UKRAINE
Продукти виготовлені в Німеччині та розфасовані для України за стандартами НТА MUNICHGmbH. Матеріали підлягають суворому контролю та регуляції, вони мають особливі властивості в різних умовах експлуатації.

Завдяки підвищенню вимог до якості, зростає і очікуваний результат від мастильних матеріалів. Завдяки точно підібраному та збалансованому рецептурному складу продукти відповідають часовим, хімічним, термічним та механічним вимогам за очікуваних виробничих навантажень.

Серія від НТА MUNICHGmbH має безліч переваг і позитивно зарекомендувала себе під час випробування та технічного використання. Інтенсивна співпраця з дослідницькими центрами, партнерами в галузі та кінцевими споживачами, а також знання, уміння та велика зацікавленість наших співробітників є гарантіями створення дедалі більш і більш сучасних високопродуктивних аерозольних матеріалів, які сприяють успіху.

OZONE FRIENDLY
Усі продукти не містять озоноруйнівних компонентів, безпечні для атмосфери.

Аерозолі застосовуються не тільки для наших повсякденних засобів догляду, косметики, а й у медицині, промисловості, і в різноманітній побутовій хімії. Шкідливі не самі аерозолі, які ми застосовуємо, а ті пропеленти, які в них містяться. Наші аерозолі виробляються без застосування в якості пропелента, так званих, фреонів.

Ці речовини є озоноруйнівними, вони містять у своєму складі активний хлор і фтор. І такі речовини, потрапляючи в атмосферу, взаємодіють з ультрафіолетом і створюють загрозу для озону. За технологією аерозолі містять вуглеводневі суміші, пропан, бутан, ізобутан, які не є шкідливими для озонового шару і навколишнього середовища.

BIG SIZE TECHNOLOGY
Новий розмір балона, що дозволяє вмістити більше активних компонентів, за рахунок чого використання засобу збільшується до 50 відсотків.

НЕ нахиляйте балон більше 30 градусів від вертикалі. Перед початком застосування трясіть і не перевертайте балон, зробіть тестове розпилення спрямувавши його в сторону, для видування можливого конденсату.

Використовуйте засіб на об'єктах і поверхнях, короткими натисканнями протягом 1-2 секунд.

Торгова марка: HTA
Об'єм: 750 мл.
Термін придатності: 60 місяців

Характеристики

Сумісність
  • Універсальна
Об'єм, мл
  • 750
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами