Чохол шкіряний 135 см для зброї без оптики

Чохол шкіряний 135 см для зброї без оптики

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

6 994

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол шкіряний 135см для зброї без оптики

Виготовляється під частковий завдаток. Термін виготовлення 2-3 робочі дні

Чохол зшитий спеціально для транспортування гладкоствольних рушниць з максимальною довжиною до 130 см. Виготовлений з якісної натуральної шкіри,

Внутрішня частина чохла обшита автомобільним велюром. Для запобігання пошкодженню велюрового покриття рукояткою затвора зброї використано спеціальні накладки з ремінної шкіри. Амортизуючі властивості чохла забезпечуються застосуванням сучасних синтетичних матеріалів. Спеціально для захисту чохла та зброї від механічних пошкоджень стінки посилені пластиком.

Чохол використовується для транспортування гладкоствольних мисливських рушниць, довжина яких не перевищує 135 см. Виготовляється з натуральної шкіри. Для внутрішнього оздоблення чохла використовується автовелюр. Для запобігання пошкодженню автовелюру рукояткою затвора використовуються накладки з ремінної шкіри. Усередині чохла передбачений шкіряний упор для ствола. Амортизуючі властивості чохла забезпечуються застосуванням сучасних синтетичних матеріалів. Для захисту зброї від механічних пошкоджень стінки чохла посилені пластиком.

Виробник має право без попереднього повідомлення вносити зміни до виробу, які не погіршують його технічні характеристики, а є результатом робіт із удосконалення його конструкції чи технології виробництва.

Характеристики

Призначення
Матеріал
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами