Чохол для АКМС, Сайга МК-03 64х26см з стінкою, що відкидається

Чохол для АКМС, Сайга МК-03 64х26см з стінкою, що відкидається

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

2 354

Немає в наявності

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол для АКМС, Сайга МК-03 64х26см з стінкою, що відкидається


Конструкція футляра забезпечує швидкий доступ до зброї. Виготовляється із міцної синтетичної водовідштовхувальної тканини. Для захисту зброї від механічних пошкоджень використовується пластик, що вшитий у стінки футляра. Усередині є відділення для запасного магазину. Комплектується ременем для перенесення його на плече.

Розміри футляра 64х26х5 см. Конструкція забезпечує швидкий доступ до зброї та можливість стрільби без її вилучення. Це досягається тим, що одна з бічних стінок кріпиться до каркаса чохла за допомогою текстильної застібки. До кутів цієї стінки пришиті кулери. З їх допомогою можна швидко відкинути бічну стінку та отримати доступ до зброї. Виготовляється із міцної синтетичної водовідштовхувальної тканини. Для захисту зброї від механічних пошкоджень використовується пластик, що вшитий у стінки футляра. Усередині є відділення для запасного магазину. Комплектується ременем для перенесення його на плече.

Виробник має право без попереднього повідомлення вносити зміни до виробу, які не погіршують його технічні характеристики, а є результатом робіт із удосконалення його конструкції чи технології виробництва.

Характеристики

Призначення
Матеріал
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами