Тепловізійний приціл ATN Mars 4 640 2.5-25x

Тепловізійний приціл ATN Mars 4 640 2.5-25x

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

138 500

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптимальний варіант тепловізійного прицілю для стрілянини на далекі дистанції. ATN MARS 4 2.5-25х50 - готовий комплект для полювання та стендової стрільби, який виявить мету на видаленні до 2000 метрів, має вискоку роздільну здатність 640х480, балістичний калькулятор, Wi-Fi та Bluetooth для далекоміра.

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 2.5-25х50 – дальність виявлення до 1930 метрів. Оптимальний для полювання. Оснащений сенсором роздільною здатністю 640x480, балістичним калькулятором, далекоміром, має можливість запису відео з моментом влучення в діапазоні від 10 до 60 сек. Фотозйомка, Wi-Fi (трансляція, галерея та управління), Bluetooth, GPS, можливість запису на карту SD від 4 до 64 Гб.

Можливість передачі потокового відео, підключення до гаджетів через додаток і виведення показників прицілу на екран вашого гаджета і управління налаштуваннями прямо в додатку. Безперебійна робота прицілу - понад 16 годин.

Кут обзоду даної моделі 12.5х9.7 дозволить швидко виявляти ціль, а плавне збільшення до 25 разів, дає можливість прицільного пострілу на відстані до 475 метрів. Приціл допускається використовувати цілодобово в режимі день/ніч не змінюючи оптику за зміни рівня освітленості.

Приціл цієї моделі чудово підійде для полювання, пошуку мети та ведення прицільного вогню.

Стандартна комплектація включає: наглазник, стандартні високі кільця (2шт.), L-подібне кільце з відтяжкою, чохол вологозахисний для транспортування, USB-C кабель, короткий посібник користувача, посібник користувача розширений, тканина для чищення.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами