Тепловізійний приціл ATN MARS-4 1.25-5X

Тепловізійний приціл ATN MARS-4 1.25-5X

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

76 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 1,25-5х19 - діаметр об'єктиву 19мм, виявлення до 750 метрів, розпізнавання типу мети на відстані до 200 метрів. Це найбюджетніший приціл у лінійці прицілів ATN mars 4 із сенсором роздільною здатністю 384x288, в якому зібрані всі функції дорогих прицілів: балістичний калькулятор, далекомір, запис відео та Wi-Fi.

Фотозйомка, Wi-Fi (трансляція відео в реальному часі, галерея та керування налаштуваннями через програму), Bluetooth для підключення додаткових зовнішніх модулів, GPS точки, можливість запису відразу на карту SD від 4 до 64 Гб. Можливість передачі потокового відео дозволяє повністю перевести спостереження на екран будь-якого гаджета, підключення за допомогою програми та виведення показників прицілу на екран вашого пристрою.

Безперебійна робота прицілу - понад 16 годин. Зовнішнє джерело живлення продовжить час роботи прицілу до 2 діб без заряджання.

Великий кут огляду 16x12,5° в порівнянні з іншими моделями mars 4, а базове збільшення в 1,25Х дозволяє використовувати приціл як загонний. Цифрове збільшення в 5 разів дозволить точно визначити піт мети. Приціл допускається використовувати цілодобово в режимі день/ніч не змінюючи оптику при зміні рівня освітленості так як має різні режими відображення теплової хвилі.

Стандартна комплектація включає: наглазник, стандартні високі кільця (2шт.), L-подібне кільце з відтяжкою, чохол вологозахисту для транспортування на зброї, USB-C кабель, короткий посібник користувача, керівництво користувача розширене, тканина для чищення.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами