Сумка адміністративна тактична, портфель військовослужбовця для документів та ноутбука 15" - 17" Acropolis

1 відгук

Код:  419431497

Сумка адміністративна тактична, портфель військовослужбовця для документів та ноутбука 15" - 17" Acropolis

1 відгук

Код:  419431497

Продавець:ChasPi

4.9/5  ( 33 оцінок )

1 959

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розмір: 40x29x10см.

Матеріал: поліестер 600D.

Адміністративна сумка для щоденного використання в побуті та при виконанні службових обов’язків. Розроблена для абітурієнтів вищих навчальних закладів військового спрямування, рядових представників та управлінського складу воєнізованих формувань.

Дуже функціональна сумка - органайзер. Має продуманий дизайн та напівжорстку конструкцію.

Спереду нашита панель системи Molle для кріпленням спорядження. Також передбачена прихована кишеня на замочку для аксесуарів.

Верхній клапан міцно кріпиться до основної частини виробу за допомогою двох пряжок типу «тризуб», виготовлених з ударостійкого пластику. Якщо ви поспішаєте, не маючи можливості «заклацнути» пряжки, це - не проблема. Адже до зовнішньої панелі центрального частини та внутрішньої частини верхнього клапана сумки нашиті текстильні застібки Velcro («липучка»), які завжди підстрахують.

Велике центральне відділення для ноутбука діагоналлю від 15" до 17”, документів, папок. Також передбачено декілька кишень:

  • кишеня на «блискавку» для блокнота, зошита або ж планшета 8-9”;
  • сім секцій для аксесуарів та гаджетів (телефонів, компасу, канцелярського ножика, ручки, олівця, фломастера або маркера, гаманця тощо).

З боків кишені-трансформери з оригінальним рішенням. В складеному вигляді закриваються на липучку і практично не виступають на ззовні. Але за потреби липучки розмикаються і в кишеню легко кладеться пляшка з водою чи інша об’ємна річ.

Ще одна допоміжна кишеня для особистих речей схована з внутрішньої сторони сумки. Вона також закривається на замок.

Сумку адміністративну СКГ-3 зручно носити на плечі на ремені з прорезиненим наплічником, який не натирає влітку та не ковзає по одягу взимку чи восени. Плечовий ремінь має регулятори довжини. А за потреби, можна розстебнути фастекс та скласти частини ременя в бічні кишені.

Для прихильників класики, дизайнери пришили укріплену телескопічну ручку, за допомогою якої сумку зручно нести в руці.

Отже, якщо вам потрібна містка, якісна сумка для походів на роботу, навчання чи ділову зустріч, купуйте сумку СКГ-3. Вона стане вашим незамінним помічником.

Характеристики

Колір
Система кріплення
Додаткові характеристики
  • Розмір: 40x29x10см. Матеріал: поліестер 600D.
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр Кучерук
    Відгук від покупця. Продавець: ChasPi

    Клас