Однолямковий підсумок тактичний на плече або пояс TY-01 Оливковий

2 відгуки

Код:  420148728

Однолямковий підсумок тактичний на плече або пояс TY-01 Оливковий

2 відгуки

Код:  420148728

Колір: Оливковий

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1875 оцінок )

650

549

Є в наявності

2

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал: нейлон Oxford 900D.

Об'єм: 6 літрів.

Розмір: 33х25х8 см.

Вигляд: безкаркасний.

Призначення: полювання, риболовля, туристичний похід, скелелазіння, подорож, спорт, страйкбол, пейнтбол, військові дії.

SILVER KNIGHT TY-01 ― сумка на пояс чи через плече. Міцна та портативна, ідеально підходить для їзди на велосипеді, полювання, риболовлі, туризму та екстремальних видів відпочинку та подорожей. У сумці можна переносити стільникові телефони, ручки, ключі, картки та кредитки, гаманець, навушники, mp3 програвачі та інше.

Сумка виконана із міцних водонепроникних синтетичних тканин. Ергономіка сумки та матеріали, що застосовуються, дозволяють зберігати його форму незалежно від завантаження. Зручне та надійне кріплення ременів та лямок сприяє надійній фіксації сумки на поясі (ремені), рюкзаку та комфортному її використанню навіть за необхідності переміщення бігом.

Сумка має містке сновне відділення з внутрішньою боковою відкритою сітчастою кишенею, два бічні невеликі відділення (13х8х6 см), на зовнішній стороні яких присутня система кріплення M.O.L.L.E. На лицьовому боці сумки розташована накладна кишеня на блискавці (20х12х4 см). Усередині нього, на бічній частині, три невеликі відкриті кишеньки, а на зовнішній стороні система M.O.L.L.E. З боків накладної кишені є наскрізні вузькі кишені для ручок або довгомірних предметів. На тильній стороні сумки є: два хлястики на металевих кнопках для кріплення на ремінь та чотири прямокутні кільця під ними. Секретна плоска наскрізна кишеня на Velcro-липучках. Дві великі прямокутні скоби для кріплення сумки за допомогою ременя, що додається, зі стропи (ширина 5см, довжина до 125 см)

Навколо основного відділення сумки, просунуто дві стропи із щільної стропи (2,5см), які фіксуються на швидкороз'ємних замках «фастекс». На цих стропах, у верхній частині сумки, зроблена ручка для перенесення сумки та поперечної широкої стропи.

особливості:

Універсальність та компактність;

Система Molle;

Можливість поясного кріплення;

Секретна плоска наскрізна кишеня на Velcro-липучках;

Міцні матеріали.

Характеристики

Вид - Сумки тактичні

Матеріал - Нейлон Oxford 900D

Об'єм виробу = 6л

Розміри (ДхГхВ) – 33x25x8см

Система кріплення - MOLLE

Характеристики

Система кріплення
Розміри
  • 33х25х8 см
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки