Рюкзак-сумка на одне плече Mil-Tec 9 л чорний 14059102

Рюкзак-сумка на одне плече Mil-Tec 9 л чорний 14059102

Продавець:Просейл

4.9/5  ( 114 оцінок )

1 235

1 185

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак-сумка на одне плече Mil-Tec 9 л

Модель: US Assault Pack SM Рюкзак/сумка на одне плече
Виробник: MIL-TEC, Німеччина
Розміри: 30x22x13 см
Вага: 550 г 

Рюкзак Assault від Mil-tec – це рюкзак на одне плече. У рюкзаку використовуються рішення, які зарекомендували себе на багатьох полях битв по всьому світу протягом багатьох років, а тепер вони доступні і вам.

Рюкзак виготовлений з надзвичайно міцного поліестеру 600D, стійкого до стирання та розривів. Матеріал прогумований усередині основних камер, що забезпечує водонепроникність. Рюкзак має систему (Molle System) зовнішніх лямок шириною 2,5 см, що дозволяє кріпити підсумки модульної системи.

Модель оснащена однією місткою камерою. Завдяки подвійним замкам усередині них можна легко розгорнути посилку. Передні кишені забезпечують легкий та швидкий доступ до найнеобхідніших речей. Прихована кишеня на спині ідеально підходить для зберігання цінних речей.

Спинка і плечові лямки доповнені повітропроникним матеріалом для кращої циркуляції повітря. На плечовому ремені є кишеня, в яку обов'язково поміститься мобільний телефон.

Карабін, що обертається, дозволяє підігнати рюкзак під шульги і застебнути лямки так, щоб вийшла типова для сумок через плече лямка. Система QR дозволяє швидко відстебнути прив'язь за допомогою пряжки. Допоміжний ремінець покращує стійкість під час бігу або їзди на велосипеді. Ремінець можна повністю відстебнути від рюкзака. Додаткова петля, що незастібається, для ременя дозволяє прикріпити сумку до ременя. 

У передніх кишенях та в основному відділенні є практичні кишені та органайзери, до яких у вас буде легкий та швидкий доступ у будь-якій ситуації. 

Основне відділення та нижня передня кишеня мають заклепки-сливи, завдяки яким у разі затоплення внутрішній вміст зливатиметься назовні. 

Ручка для перенесення рюкзака в руці оброблена неопреновим матеріалом, завдяки чому він не впивається в руку під впливом наповнення всередині.

Універсальний рюкзак/сумка ідеально підійде для походів, використання у місті або під час занять спортом.

 

Характеристики

Колір
Матеріал
  • Поліестер
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами