Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XG50

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XG50

Продавець:VIPMD

196 000

191 100

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XG50 Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XG50

Pulsar - компанія, яка добре відома у сфері виробництва тепловізійної техніки. Її продукція користується незмінним попитом завдяки якісним складовим і відмінній збірці. Thermion 2 LRF XG50 - далекобійна модель тепловізійного прицілу, представлена споживачам у 2022 році.

Основні параметри

Приціли з тепловізійною складовою - це справжня знахідка для мисливців, адже їх застосування значно збільшує шанси прийти з полювання з безліччю трофеїв. Вони дають змогу виявляти цілі на великих відстанях і в найнесприятливіших умовах погоди та освітленості (щільний туман, дим, сильні опади, суцільна темрява).

Такі моделі, як Thermion 2 LRF XG50, трапляються не часто, тому що виробник оснастив її безліччю корисних функцій, зокрема й тих, які не стосуються конкретно стрільби. У прицілі є:

тепловізійна матриця з високою роздільною здатністю 640х480;

потужний германієвий об'єктив діаметром 50 мм;

дисплей AMOLED, що видає повнокольорове зображення;

лазерний далекомір;

економне пристрілювання (одним пострілом);

різноманітні колірні палітри;

кілька варіантів прицільних міток;

фото рекордер;

запис відео зі звуком;

модуль Wi-Fi.

Система живлення складається з двох літій-іонних батарей: внутрішньої (Pack APS3/3200 мАг) і зовнішньої (Pack АPS2/2000 мАг). Вони дають змогу використовувати прилад без додаткової підзарядки протягом 10 годин. Якщо потрібно продовжити роботу, зовнішню батарею можна замінити, не вимикаючи живлення приладу. Також можливе його підключення до додаткових зовнішніх джерел типу Powerbank за допомогою роз'єму USB Type-C.

Оптика з далекобійними можливостями

Об'єктив із германію - це оптимальний варіант для тепловізійної техніки, тому що матеріал прекрасно пропускає промені в інфрачервоному спектрі. Саме на їхній основі вибудовується теплова картинка на дисплеї.

Діаметр об'єктива у Pulsar Thermion 2 LRFXG50 великий, завдяки чому ростова фігура 1,8 м виявляється при дальності 2,3 км. Тварин меншого зросту прилад зможе "побачити" на меншій відстані, але вона все одно налічує сотні метрів або навіть більше тисячі.

Потужність оптики підкріплюється такими параметрами:

поле огляду в градусах - 8,8x6,6;

видима площа на відстані 100 метрів - 15,4x11,5 м;

оптичне збільшення - до 24х.

Збільшення зроблено значним, щоб була можливість розглянути об'єкти, виявлені на дальній дистанції. Також це допоможе стрільцям добре прицілитися в обрану мішень. Зум може бути плавним або збільшуватися дискретно з кроком х2 або х4.

Тепловізійний блок

ІЧ-промені, що пропускаються об'єктивом, потрапляють на електронну матрицю, зібрану з мікроболометрів. Тут відбувається їхнє перетворення в електричні сигнали, які надсилаються на дисплей. У результаті на екрані з'являється термограма, тобто теплова картинка.

Зрозуміти її легко, оскільки більш нагріті об'єкти виділяються на загальному тлі. Як правило, це тварини і люди. Ідентифікація відбувається за змальованими контурами. Що вища якість матриці, то детальніше промальовуються об'єкти. У прицілі Thermion 2 LRF XG50 матриця зроблена на базі сенсорів Lynred (Франція). Її характеристики:

NETD & lt;40 мК;

крок пікселя - 12 мкм;

діапазон чутливості - від 8 до 14 нм;

швидкість зміни кадрів - 50 Гц.

У поєднанні з високою роздільною здатністю ці параметри забезпечують видачу деталізованого зображення. Завдяки хорошій швидкості роботи модуля за рухомими об'єктами можна спостерігати комфортно, картинка не буде розпливатися і затримуватися.

Можливості AMOLED-дисплея

Технологія AMOLED дає змогу видавати на дисплеї весь спектр колірних відтінків, роблячи зображення яскравим і контрастним. Завдяки їй прилад можна використовувати в холодну погоду до -25 градусів. Спека в +50 градусів також не завадить нормальному функціонуванню прицілу.

У дисплея моделі Pulsar Thermion 2 LRF XG50 висока роздільна здатність 1024х768, що також позитивно впливає на якість результуючої картинки. У його налаштуваннях можна вибирати:

будь-яку з восьми колірних палітр;

функцію "Кадр у кадрі";

прицільні сітки (десять варіантів).

Різноманітність палітр передбачено для того, щоб спостерігач міг підлаштовувати зображення під будь-які умови. Серед них є:

три гарячі відтінки (білий, чорний, червоний);

ультрамарин;

веселка;

сепія;

фіолетовий;

червоний монохромний.

Як показує досвід спостережень, гарячі палітри краще використовувати на далеких відстанях, веселку й ультрамарин - на середніх і коротких. Сепія, фіолетовий і червоний монохромний зручні під час тривалих спостережень.

Якщо стрілку потрібно добре розглянути об'єкт, що з'явився в полі огляду, або виконати максимально точне прицілювання, можна використовувати опцію "Кадр у кадрі". При її ввімкненні на екрані з'являється додаткове вікно - збільшена частина об'єкта. Зручно, що при цьому не зникає загальна картинка, завдяки чому можна відстежувати, що відбувається в просторі.

Прицілювання виконується за допомогою однієї з десяти прицільних сіток. Конфігурацію кожен вибирає за своїми уподобаннями. Є можливість змінювати тип візира і колір прицільної мітки.

Пристрілка і далекомір

Перед використанням будь-якого прицілу виконується пристрілка. У моделі Thermion 2 LRF XG50 її можна зробити одним пострілом, заощадивши боєприпаси. Існує п'ять профілів пристрілки і 10 осередків пам'яті додатково, тобто прилад можна використовувати на різній зброї.

Щоб стрілець міг внести потрібні корективи під час виконання прицілювання, йому бажано знати відстань до цілі. У цій моделі вона вимірюється за допомогою вбудованого далекоміра.

Він розміщений над об'єктивом і складає з ним один оптичний канал. Пристрій працює у двох режимах: одиночному і безперервному. У першому випадку цифра буде показана один раз, у другому відбувається безперервне сканування з видачею інформації про те, як змінюється відстань до об'єкта. Це зручно під час спостереження за тваринами, що пересуваються. Далекомір працює на відстані до 1000 метрів.

Інші характеристики

Pulsar Thermion 2 LRFXG50 - сучасна багатофункціональна модель. Її можна використовувати для фото та відео зйомок. Файли зберігаються на внутрішньому накопичувачі об'ємом 16 Гб. Перекинути їх на гаджети можна за допомогою кабелю або модуля Wi-Fi. Він підтримує кілька варіантів високошвидкісного з'єднання, завдяки чому можна вести трансляцію онлайн.

Корпус приладу металевий, він не пропускає вологу, стійкий до ударів і механічних пошкоджень. Модель витримує віддачу в 6000 Дж, тобто придатна для застосування на великокаліберній зброї.

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XG50 характеристики

Матриця

Роздільна здатність матриці 640x480

Ядро 640x480 @ 12 µm (NETD & lt;40 mK)

Частота, Гц 50

Дисплей Кольоровий AMOLED HD 1024x768

Оптика

Об'єктив, мм F50/1.0

Збільшення, х 3-24

Поле зору, град, м на 100 м 8.8x6.6/15.4x11.5

Дистанція до окуляра, мм 50

Дальність виявлення людини, м 2300

Мультимедіа

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб Ні, вбудовані 16

WiFi Так, 802,11 b / g - 2.4 Ghz - синхронізація зі смартфоном

Відеовихід Вбудована відео і фото запис 1024x768 .mp4 / .jpg

Використання на зброї

Ударна стійкість, Дж 6000

Тип візиру 10+ типів різного кольору

Додаткові можливості

Далекомір Лазерный дальномер

Експлуатаційні

IP рейтинг IPХ7

Корпус Металевий

Автономна робота, г до 9

Тип батареї вбудована + Pulsar APS2

Гарантія, міс 36

Габаритні розміри, мм 420x78.5x94.5

Вага, гр 970

Температурний режим, °C -25 – +50

Характеристики

Живлення
Температурний діапазон
  • Від -28C до 48C
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення