Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Продавець:VIPMD

139 000

132 600

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro: характеристики

Існує безліч сфер роботи та занять, де дуже підійшли б навички нічного бачення, що є у тварин. Але людина не має такої здатності, і доводиться використовувати додаткові елементи, які допоможуть. Військові операції, нічне полювання, рятувальні роботи під час пожежі та охорона об'єктів не обходяться без приладів нічного бачення. Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro ідеально підходить і професіоналам, і новачкам у цій справі.

Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro – що це таке?

Тепловізійний приціл даної моделі є одним із найпопулярніших і якісних приладів нічного бачення у світі. Саме Pulsar показав варіант модифікованого та покращеного тепловізійного прицілу сучасності. Завжди цей пристрій продається з гарантією на 3 роки в будь-якому магазині.

Яскравою особливістю моделі є лазерний далекомір, що створений як невід'ємна частина системи. Він дозволяє швидко оцінювати відстань від приладу до об'єкта. Відстань відображається на екрані. Така функція дуже корисна під час проведення рятувальних операцій у горах. Можливо виміряти дистанцію навіть при постійному русі мети, що дуже тішить під час ведення бойових дій чи полювання за швидким звіром.

Модель поєднує в собі вражаючу деталізацію та насиченість кольорів за будь-яких погодних умов. Сама модель була продемонстрована на виставці у Нюрнберзі 2022 року. Творці справді вразили своєю роботою професіоналів та початківців у сфері спостереження, наприклад, полювання.

Цікаві особливості

Пристрій має кілька відмінних рис, на які слід звертати увагу при покупці. Наприклад:

Сенсор Lynred. Даний сенсор може вразити результатами своєї роботи навіть профі, адже він чудово справляється зі зчитуванням інформації навіть на найбільших дистанціях.

50 Гц – частота зміни кадрів. Користувачеві надається картинка без затримок у часі та розмитих зон.

50-мм оптика. Такий показник дає змогу зчитувати теплові хвилі з великих дистанцій.

Зум. Ця функція дозволяє спостерігати за метою на досить великих дистанціях.

Дальномір. Він дозволяє прорахувати дії спостерігача, якщо знає відстань.

Також користувачів значно тішить вбудований модуль вай-фай. Тепловізор дозволяє ділитися зображеннями, відео та іншими користувачами. При використанні модуля можна запустити пряму трансляцію та дати доступ іншим. Так вони зможуть спостерігати за тим, що відбувається в режимі реального часу. Відстань 1800 метрів не є складним завданням з Pulsar.

До особливостей моделі можна віднести і функцію кадру в кадрі. Вона означає можливість виведення зображення на головний екран з деталізацією певної частини, яка знаходиться в центрі розмітки камери. Із застосуванням опції кадр у кадрі стане набагато зручніше розглядати об'єкт і оперативно оцінювати значимість трофею.

Модель має вісім колірних палітр, які можна перемикати під час експлуатації:

гарячий білий;

гарячий чорний;

червоний;

райдужний;

ультрамарин;

червоний монохром;

сепія;

фіолетовий відтінок.

Для ефективної роботи з ними рекомендується провести експериментальне спостереження, яке допоможе визначити варіант, який буде найбільш комфортним для сприйняття.

Також користувачів радує досить великий вибір сіток для прицілу. Якщо модель використовується при стрільбі на малих дистанціях, то найкраще встановити традиційні мисливські сітки. Міл-Дот ідеально підійде для спостереження за траєкторією падіння кулі. Якщо потенційного покупця цікавлять розміри кожного типу сітки, то з цією інформацією можна ознайомитись на сайті самого виробника.

Автономна робота пристрою та міцність

Робочий процес в активному режимі складає 10 годин без додаткового заряджання. Цього буде достатньо при експлуатації пристрою для нічного полювання. У комплекті з приладом можна знайти зарядний кабель. Якщо є бажання не доводити прилад до повного розрядженого стану, можливо придбати портативну батарею, яка дасть можливість поставити тепловізійний приціл на додаткову підзарядку в ході роботи.

При покупці будь-якого прицілу необхідно звертати увагу на його стійкість до зовнішніх пошкоджень. Як правило, модель використовується у польових умовах. Це значно збільшує ризик появи подряпин різної тяжкості, падіння у воду. Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro має досить міцний корпус, що виявляє свою стійкість до механічних пошкоджень та падінь на практиці. Ви можете продовжувати використовувати пристрій при підвищеній вологості в повітрі або дощі. Як зазначає сам виробник, прилад не реагує на невелику кількість рідини.

Переваги Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro

Проведення сенсорного калібрування можливе декількома способами:

ручним;

автоматичним;

напівавтоматичним.

Користувач сам вибирає, який режим застосувати, що дуже зручно на практиці. Також модель має германієвий об'єктив, який дає можливість вловлювати навіть найдрібніші і непомітні людському оку деталі.

За складних умов дуже важливо швидко реагувати зміну обстановки. У цьому простий алгоритм управління моделлю. На панелі приладу розміщено лише три кнопки, які реагують на натискання навіть у рукавичках та з усіма засобами маскування.

Також користувач може самостійно налаштовувати режими об'єктива для роботи. Це підходить для групи людей із різними особливостями зору. Як було зазначено раніше, приціл має функцію лазерного наведення. Але цей лазер не впливає на зір людини, адже він автоматично відключається через кожні 10 секунд.

Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro вже знайшов тисячі своїх шанувальників серед військових мисливців. Навіть за найскладніших погодних умов прилад продовжує показувати високі результати.

Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 LRF XQ50 Pro характеристики

Матриця

Роздільна здатність матриці 384x288

Ядро 384x288 @ 17 µm (NETD & lt;25 mK)

Частота, Гц 50

Дисплей Кольоровий AMOLED HD 1024x768

Оптика

Об'єктив, мм F50/1.0

Збільшення, х 3 - 12 (x4 цифрове збільшення)

Поле зору, град, м на 100 м 7.5x5.6 / 13.1x9.8

Дистанція до окуляра, мм 50

Дальність виявлення людини, м 1800

Мультимедіа

Підтримка microSD / вбудована пам'ять, Гб Ні, вбудовані 16

WiFi Так, 802,11 b / g - 2.4/5 Ghz - синхронізація зі смартфоном

Відеовихід Вбудована відео і фото запис 1024x768 .mp4 / .jpg

Використання на зброї

Значення кроку корекції 21 / 21 мм на 100 м

Діапазон введення поправок 4200 / 4200 мм на 100 м

Ударна стійкість, Дж 6000

Тип візиру 10+ типів різного кольору

Додаткові можливості

Далекомір Лазерный дальномер

Експлуатаційні

IP рейтинг IPХ7

Корпус Металевий

Кріплення Кольца 30 мм

Автономна робота, г до 10

Тип батареї вбудована + Pulsar APS2

Гарантія, міс 36

Габаритні розміри, мм 412x78x83

Вага, гр 900

Температурний режим, °C -25 – +50

Ємність батареї, мАг 2000 + 3200

Характеристики

Живлення
Температурний діапазон
  • Від -28C до 48C
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення