Приціл Discovery Optics ED-ELR 5-40x56 SFIR FFP (35 мм, підсвічування)

Приціл Discovery Optics ED-ELR 5-40x56 SFIR FFP (35 мм, підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

22 690

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics ED-ELR 5-40x56 — універсальний оптичний приціл із серії ED (з низькодисперсним склом), з широким діапазоном збільшення і великим діаметром об'єктива. Призначений для стрільби на наддалекі дистанції ELR - Extreme Long Range (понад 1000 м).

Оптичні елементи прицілів серії Discovery ED (AR, PRS, LHT) виконані з низькодисперсного скла ED FCD100 (Extra-Low Dispersion - ED-Glass) японського бренду HOYA, у складі якого відсутні домішки свинцю та миш'яку, що викликають різний коефіцієнт заломлення світлових хвиль. Скло забезпечує надзвичайно низьку хроматичну дисперсію, в результаті стрілок бачить чіткі контури та насичену картинку з усього поля зору.

Особливості прицілу Discovery ED-ELR 5-40x56 SFIR FFP:

- Корпус прицілу виконаний з високоміцного авіаційного алюмінієвого сплаву Т6-6061. Ударостійка конструкція витримує віддачу калібрів до .50 BMG включно. Світлосильний об'єктив діаметром 56 мм та діаметр центральної труби 35 мм забезпечують проходження достатньої кількості світла для застосування оптики при низькому рівні освітленості. Зовнішнє матове анодоване покриття високої якості захищає корпус від утворення подряпин та появи сколів під час падіння або необережного поводження. Приціл заповнений осушеним азотом, який перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз, має якісні ущільнювальні кільця, що забезпечує захист від води і туману (запотівання).

- Прицільна сітка на основі Mil-dot має метричну розмірність в MRAD - тонка і зручна для введення поправок по поділах як по вертикалі, так і по горизонталі, з урахуванням сили вітру. Сітка вигравірована на склі та розташована в першій фокальній площині FFP (First Focal Plane). Для точного підстроювання під конкретні умови навколишнього середовища передбачено 6 рівнів яскравості, а нульові положення барабана регулювання дозволяють швидко відключити підсвічування або повернутися до попереднього режиму інтенсивності. Підсвічується невелике центральний перехрестя, на всьому діапазоні кратностей зображення не має засвітів і відблисків.

- Відбудова паралаксу від 25 ярдів (22,8 метра) до нескінченності дозволяє чітко визначити ціль, незалежно від того, наскільки вона близько чи далеко. Додатковою перевагою є можливість діоптрійного налаштування.

- Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною кліку 1/20 MRAD (0,05 см). Запас поправок по вертикалі становить 24 MRAD, по горизонталі – 17 MRAD. Кліки – чіткі, добре чутні. Барабанчики мають лічильник кількості обертів та розвинену секційну "накатку", тактильно приємну і чіпку, а значить ви зможете вносити поправки навіть у рукавичках.

- Приціл оснащений функцією Zero-Stop, що дозволяє після пристрілки та обнулення прицілу швидке повернення до фіксованого положення барабана вертикальних поправок.

- Повне багатошарове покриття покриття лінз FMC (Full Multi Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, зміцнююче верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів.

ED-ELR 5-40x56 SFIR FFP - приціл найвищого класу від Discovery, що найкраще підкреслює високий рівень якості, що демонструється компанією.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 35 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 56 мм
Просвітлення лінз
  • Багатошарове
Колір променя
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами