Приціл Discovery Optics ED-LHT GEN2 3-15x50 SFIR FFP-Z MRAD (30 мм, підсвічування)

Приціл Discovery Optics ED-LHT GEN2 3-15x50 SFIR FFP-Z MRAD (30 мм, підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

18 270

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics ED-LHT GEN2 3-15x50 — оптичний приціл із серії ED-LHT (Light Hunter Tactical - легкий, мисливський, тактичний), призначений для полювання, має більш компактні розміри та легку вагу порівняно із серією ED-PRS. Прицільна сітка у МОА заточена для мисливських завдань, у тому числі для застосування на малих кратностях.

Оптичні елементи прицілів серії Discovery ED виконані з низькодисперсного скла ED FCD100 (Extra-Low Dispersion - ED-Glass) японського бренду HOYA, у складі якого відсутні домішки свинцю та миш'яку, що викликають різний коефіцієнт заломлення світлових хвиль. Скло забезпечує надзвичайно низьку хроматичну дисперсію, в результаті стрілок бачить чіткі контури та насичену картинку по всьому полю зору.

Особливості прицілу Discovery ED-LHT GEN2 3-15x50 SFIR FFP MRAD:

— Корпус прицілу виконаний з високоміцного авіаційного алюмінієвого сплаву Т6-6061. Удароміцна конструкція витримує віддачу калібрів до .50 BMG включно. Світлосильний об'єктив діаметром 50 мм та діаметр центральної труби 30 мм забезпечують проходження достатньої кількості світла для застосування оптики при низькому рівні освітленості. Зовнішнє матове анодоване покриття високої якості захищає корпус від утворення подряпин та появи сколів під час падіння або необережного поводження. Приціл заповнений осушеним азотом, який перешкоджає осадженню конденсату на внутрішні поверхні лінз, має якісні кільця ущільнювачів, що забезпечує захист від води і туману (запотівання).

— Прицільна сітка має метричну розмірність у MRAD – розрахована на використання для мисливських завдань та уточнена в тому числі для застосування на малих кратностях. Сітка вигравірована на склі та розташована в першій фокальній площині FFP (First Focal Plane). Оснащена червоним підсвічуванням з 6-ма рівнями регулювання, контрольованого за допомогою колеса фокусування.

Відбудова паралаксу від 15 ярдів до нескінченності дозволяє чітко визначити ціль, незалежно від того, наскільки вона близько чи далеко. Додатковою перевагою є можливість налаштування діоптрій.

— Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиків із ціною кліка 1/10 MRAD. Запас поправок по вертикалі становить 23.2 MRAD, горизонталі - 17 MRAD. Кліки – чіткі, добре чутні. Барабанчики мають лічильник кількості обертів, фактурні насічки, а значить ви зможете вносити поправки навіть у рукавичках.

Приціл оснащений функцією Zero-Stop, що дозволяє після пристрілки та обнулення швидке повернення до фіксованого положення барабана вертикальних поправок.

Повне багатошарове покриття покриття лінз FMC (Fully Multi-Coated), крім великого коефіцієнта світлопропускання має ще ряд переваг. Вологовідштовхувальні властивості перешкоджають утворенню крапель, антибликуючі функції підвищують скритність, що зміцнює верхнє покриття убереже лінзи від появи подряпин у разі попадання дрібних абразивів.

ED-LHT GEN2 3-15х50 — приціл з високою чіткістю зображення, що забезпечує чисту картинку з різкою роздільною здатністю. Виходьте у поле для полювання з упевненістю на успішний результат!

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 50 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 0.1 MRAD
Просвітлення лінз
  • Багатошарове
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами