Приціл Discovery Optics HT 4-16x44 SFIR FFP (30 мм, підсвічування)

Приціл Discovery Optics HT 4-16x44 SFIR FFP (30 мм, підсвічування)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

6 640

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова серія Discovery Optics HT (High Transmission - високе пропускання) являє собою приціли, які завдяки оновленому повністю багатошаровому покриттю лінз, мають високу світлопроникність. Приціли забезпечують чітке та яскраве зображення цілі при нестачі освітленості навіть за несприятливих погодних умов. Також ці приціли мають полегшену, як для діаметра трубки 30 мм і об'єктиву в 44 мм, конструкцію, що позитивно позначається на балансі вашої зброї.

Особливості прицілу Discovery Optics HT 4-16x44 SFIR FFP:

- Корпус прицілу є цільною трубкою діаметром 30 мм з авіаційного алюмінію 6061-T6, що забезпечує міцність конструкції, захист від корозії та високу стійкість до віддачі. Анодоване покриття чорного кольору захищає корпус від агресивних впливів навколишнього середовища та забезпечує маскування за рахунок усунення відблисків. Конструкція розрахована для використання на вогнепальній зброї калібру 5,56 та пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок магнум-класу.

- Високоякісне оптичне скло забезпечує чудову яскравість та чіткість зображення. Оновлене багатошарове FMC-покриття лінз значно збільшує світлопропускання, роздільну здатність, контраст і точність кольору і зменшує розсіювання світла і відблиски. Приціл заповнений осушеним азотом та повністю герметичний.

- Прицільна сітка DLT FFP MOA - аналог Mil-Dot, вигравірувана на склі, розташована в першій фокальній площині, має дуже тонкі лінії. На всьому діапазоні збільшення сітка не перекриває огляд. Підсвічування центрального перехрестя дає можливість зберегти повноцінну видимість як ясним сонячним днем, так і при місячному світлі. Для точного підстроювання під конкретні умови навколишнього середовища передбачено 6 рівнів яскравості, а нульові положення барабана регулювання дозволяють швидко відключити підсвічування або повернутися до попереднього режиму інтенсивності.

- Бічна відбудова паралаксу від 10 ярдів до нескінченності та тактичні турелі із запасом введення поправок у 80 MOA за ціни кліка 1/4 MOA дозволяють легко налаштувати приціл під будь-яку дистанцію.

Приціли серії Discovery Optics HT ідеально підходять для стрільби на близькі та середні дистанції.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Діаметр передньої лінзи
  • 44 мм
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1/4 MOA
Тип сітки
  • DLT FFP MOA
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами