Штани тактичні зимові KOMBAT UK Patriot Trousers олива L

Штани тактичні зимові KOMBAT UK Patriot Trousers олива L

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

2 790

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зимові тактичні штани, забезпечують захист від холоду, вітру і вологи. Внутрішній шар з флісу приємний на дотик і забезпечує відмінну термоізоляцію.

Штани виготовлені з тканини Soft Shell - сучасного матеріалу, який складається з міцної мембранної тканини зовні і теплого мікрофлісу зсередини. Штани максимально зберігають тепло та захищають від дощу та вітру.

Верхній щільний шар добре стримує воду та вітер, а внутрішній шар з мікрофлісу виводить вологу назовні, тим самим зберігаючи сухість та тепло від тіла всередині. Таким чином, в холодну пору року Soft Shell замінює кілька шарів традиційного одягу, до того ж речі з нього приємні на дотик, довго зберігають гарний зовнішній вигляд, швидко сохнуть та не потребують особливого догляду.

Багатофункціональні кишені: 2 великі бічні на блискавці, 2 передні, 2 невеликі для документів або дрібниць, 2 задні на липучці - забезпечують зручність та можливість ефективно розмістити в них все необхідне.

Шлевки для ремня 60 мм та блискавка з металевим ґудзиком.

Штани тактичні зимові KOMBAT UK PATRIOT Tactical Soft Shell Trousers - зручні, функціональні та стильні, створені для ефективності та зручності в будь-яких умовах. Перевагою є наявність маленьких розмірів у розмірній сітці, штани підходять і для жінок.

Використання термобілизни значно покращує теплоізоляційні властивості штанів. Для цього можна використати термобілизну таку як KOMBAT UK Thermal set.

Для підбору розміру користуйтесь таблицею розмірів.

РозмірXXSXSSMLXLXXL
Талія, см78808286889296
Довжина штанів, см100103103103103107107

Характеристики

Сезон
Розмір
Матеріал (склад)
  • Soft Shell
Країна реєстрації бренду
  • Велика Британія
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами