Оптичний приціл Vector Optics CONTINENTAL X6 1-6X24 SFP TACTICAL (SCOC-23T)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 6

Оптичний приціл Vector Optics CONTINENTAL X6 1-6X24 SFP TACTICAL (SCOC-23T)

Продавець:OptiAim

17 200

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл VectorOptics Continental 1-6x24 Tactical — професійний LPVO з чудовою оглядовістю, кришталево чистою картинкою, тактичними барабанами вивіряння та балістичною сіткою з регульованим підсвічуванням центру.

Підходить для швидкого пошуку та темпової роботи. Відмінна оглядовість, суперсвітла картинка. При 1x можна вести спостереження двома очима та використовувати приціл як «загін» з «чесною» одиницею, при 6x — розглядати обрану мету з 6-кратним збільшенням і максимально точно прицілитися «за місцем». Завдяки лантановому склі LaREE в об'єктиві, астигматизм, хроматизм і сферохроматизм в системі зведені до мінімуму, а поле зору істотно більше, ніж у аналогічних моделей конкуруючих брендів: 42 м/100 м при 1x, 7 м/100 м при 6x. Високоякісне покриття, що просвітлює VePRO FMC забезпечує дуже високий рівень світлопропускання - більше 90 відсотків, і навіть у сутінках зображення відрізняється максимальною світлістю і контрастністю.

Прицільна мітка VEC-T6M BDC підходить як для ближньої, так і дальньої роботи, в тому числі по малорозмірним об'єктам. Надійна конструкція. «Тактичний» VectorOptics Continental 1-6x24 (#SCOC-23T) розрахований на безпечну та безвідмовну роботу на великому калібрі та зброї з потужною віддачею. Монолітний 30 мм корпус відрізняється високою ударною стійкістю (12 калібр, .30-06, .308 Win), а винос вихідної зіниці становить 100 мм.

Герметична конструкція заповнена азотом і не пропускає воду при зануренні у воду на глибину до 1 м, а отже приціл на 100% захищений від води, опадів та внутрішнього запотівання лінз.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Прицільна дальність, м
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами