M-Tac шорти Rubicon Flex Black 2XL

M-Tac шорти Rubicon Flex Black 2XL

Розмір: 2XL

Продавець:NOVShop

4.2/5  ( 318 оцінок )

3 684

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac шорти Rubicon Flex Black - поповнення нашої літньої колекції. Незвичайний дизайн карго кишень, що скошені всередину і розташовані ближче до внутрішньої поверхні стегна, є особливістю даної моделі. Rubicon виконані з надсучасної тканини "4-Way Stretch" (85% нейлону і 15% спандексу) завдяки чому шорти тягнуться в усі 4 сторони і дарують комфорт при активній експлуатації. Також цей матеріал вкрай стійкий до вигорання і має водовідштовхувальне просочення, що робить ці шорти чудовим вибором на літо. 

Фурнітура і блискавки

YKK   

Тканина:

"4-Way Stretch" (85% нейлону і 15% спандексу)


Технології:

   

Тканина 4-Way Stretch створює чудову посадку в повному діапазоні руху, розтягуючись в усіх напрямках і дає Вам повну свободу при носінні. Дана тканина має водонепроникні і дихаючі властивості, що забезпечить максимальний комфорт.

ОБЗОР M-TAC ШОРТЫ RUBICON FLEX


Модель тактичних шорт Rubicon Flex від українського бренду M-TAC - новинка літньої колекції 2020. Ультрасучасний матеріал, незвичайний дизайн і функціональність даної моделі однозначно привернуть Вашу увагу.



Бренд M-TAC, що існує з 2014 року, постійно розвивається і вдосконалюється. При виробництві своєї продукції компанія намагається впроваджувати новітні матеріали і технології, експериментувати з метою підвищення функціональності і зручності своїх виробів. 

Шорти Rubicon Flex - наочний цьому приклад. Першою особливістю даної моделі є те, що вона пошита з надсучасної тканини «4-Way Stretch». На властивостях даного матеріалу слід зупинитися докладніше. «4-Way Stretch» - високотехнологічний надлегкий еластичний матеріал, вкрай стійкий до вигорання. Склад: 85% нейлон та 15% спандекс. Завдяки такому складу шорти тягнуться в усі 4 сторони і дарують комфорт при активній експлуатації. Також цей матеріал вкрай стійкий до вигорання і має водовідштовхувальне просочення, що робить ці шорти чудовим вибором на літо.





Довжина моделі Rubicon Flex трохи вище коліна.

У багатьох країнах тактичні шорти вже давно з'явилися в гардеробі сучасних чоловіків. І тепер, завдяки компанії M-TAC, українці можуть оцінити переваги цього елемента одягу в спекотну пору року. Модель Rubicon Flex Ви зможете носити на тренуваннях, на стрільбищі, на роботу, а також під час подорожі або прогулянки.  

Шлейки на поясі сумісні з ременями шириною до 60 мм.



ККількість кишень в даній моделі вражає - їх цілих десять. Вони дають можливість розмістити в шортах всі необхідні предмети.

Дві кишені «карго», по одній на кожній штанині.



Кишені карго закриваються на потаємну блискавку і прикриті клеєним клапаном.





Незвичайний дизайн цих кишень, що скошені всередину і розташовані ближче до внутрішньої поверхні стегна, є особливістю даної моделі. Об`єм кишені збільшується за рахунок розширювальної складки, що дає можливість переносити відносно габаритні предмети. В інший час дана складка виступає в ролі декоративного елемента. Таким чином, кишені карго візуально не розширюють силует, але при цьому мають додатковий прихований об’єм.

1. Дві широких бічних брючних кишені по зовнішній стороні мають зручний крій.



2. Дві задні врізні кишені закриваються на блискавки. Така конструкція зводить до мінімуму ризик втрати вмісту кишень, навіть якщо ви повисли догори ногами, повзете на спині, або перекочуєтесь, що часто буває при виконанні тактичних вправ.





3. Під врізними кишенями розташовані дві великих утилітарних кишені з розширеним функціоналом.



4. Дві невеликі утилітарні кишені для дрібного спорядження знаходяться з боків від великих утилітарних, ближче до бокової частини шорт. Вони дозволять закріпити, наприклад, ніж або ліхтарик.



На завершення можна зазначити, що модель тактичних шорт Rubicon Flex стане прекрасною альтернативою тактичним штаням в спекотну пору року. Продуманий функціональний дизайн дозволяє використовувати такі шорти як елемент тактичного одягу. Завдяки використанню високотехнологічного матеріалу «4-Way Stretch», шорти не обмежують рухів і дають відчуття комфорту в спеку. У поході, на полігоні, на природі або в місті — Ви отримаєте зручний, практичний, легкий та функціональний елемент гардеробу. 




Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
Додаткові характеристики
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами