M-Tac нашивка прапор Чорна Борода СПГ-9 Black

M-Tac нашивка прапор Чорна Борода СПГ-9 Black

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 351 оцінок )

89

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Бренд М-Тас розробив та випустив серію патчів у вигляді осучасненої інтерпретації прапора Едварда Тіча, більш відомого під прізвиськом “Чорна Борода”.

Едвард Тіч - войовничий та бунтівний пірат. Його боялись вороги та поважали підлеглі, а безкомпромісність та безжальність - сформували образ "сатани Карибського моря". Під проводом свого легендарного чорного прапору він довгі місяці вчиняв розбій та приносив неабиякий клопіт місцевій владі, а історії про бойові походи та надприродні здібності Чорної Бороди дотепер живі в міфах та легендах.

Бренд М-Тас створив серію тематичних нашивок ПРАПОР ЧОРНА БОРОДА, які є осучасненою інтерпретацією його легендарного стягу. На них зображений демон, що замінив звичний для нього спис, на різноманітну сучасну зброю. З її допомогою він буде ще ефективніше та точніше ліквідовувати противників. У правій руці демон тримає пісочний годинник, який слугує нагадуванням для ворогів про те, що їх час майже сплив і невдовзі на них чекає неминуча поразка та смерть.

Нашивку можна використовувати з будь-яким одягом та спорядженням де є велкро липучка. Вона вдало підкреслить ваш войовничий дух та стане чудовим доповненням до вашого комплекту спорядження.


Розмір:

8 * 5 см

Метод нанесення малюнку:

термоплівка

Матеріал:

oxford 190г/м

Осоливості:

липучка для кріплення




Характеристики

Колір
  • Чорний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами