Тактичний ліхтарик на шолом, 2 діоди (білий + ІЧ) Ліхтар на каску армійський койот

Тактичний ліхтарик на шолом, 2 діоди (білий + ІЧ) Ліхтар на каску армійський койот

Продавець:TovKesTrend

4.9/5  ( 15 оцінок )

1 100

935

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний ліхтарик MPLS Switch — це надійний інструмент, розроблений для використання в умовах обмеженої освітленості, і стане незамінним помічником для військових, поліцейських, рятувальників і всіх, хто працює в складних ситуаціях.

 

Цей ліхтарик обладнаний інноваційною технологією MPLS (Modular Personal Lighting System), яка дає змогу легко монтувати його на шоломі або іншому обладнанні. Його компактні розміри та легка вага забезпечують зручність і мобільність під час використання.

 

Ліхтарик обладнаний двома світлодіодами: білим світлодіодом із двома режимами яскравості й інфрачервоним світлодіодом. Інфрачервоний світлодіод активується довгим натисканням кнопки. Його випромінювання невидиме для людського ока, але може бути виявлене через окуляр приладу нічного бачення. Головка ліхтарика з цими світлодіодами розміщена на гнучкому стрижні, що дає змогу швидко та легко спрямувати світло в потрібному напрямку.

 

Ліхтарик активується за допомогою зручної рельєфної кнопки з відчутним, але негромким натисканням. Його корпус виготовлений із міцного композитного матеріалу, що забезпечує стійкість до вологи та бризок.

 

Для живлення цього ліхтарика необхідні 2 батарейки CR2016 (не входить до комплекту). Тактичний ліхтарик MPLS Switch є надійним і універсальним інструментом, який забезпечить вас необхідним світлом і функціональністю в найвимогливіших умовах.

Характеристики

Елементи живлення
  • Для живлення цього ліхтарика необхідні 2 батарейки CR2016 (не входить до комплекту)
Матеріал корпусу
  • Пластик
Країна-виробник товару
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами