Тепловізійний прилад Dahua Thermal Scope C650

Тепловізійний прилад Dahua Thermal Scope C650

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 102 оцінок )

155 400

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Dahua Thermal Scope C650

Dahua C650 - далекобійний тепловізійний приціл від Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. Модель побудована на надчутливому ІЧ сенсорі VOx 640 x 512 pix. 12 μm з довгофокусним германієвим об'єктивом 50 мм. Дистанція виявлення, заявлена виробником, становить 2700 метрів. Приціл підтримує можливість стрільби на середніх і далеких дистанціях. У пам'яті пристрою є 10 типів прицільних сіток, стадіометрічний далекомір, опція PIP, запис відео з автоматичним стартом і багато інших корисних опцій. По Wi-Fi в режимі «Точка доступу» за тим, що відбувається, можуть стежити кілька користувачів. Живлення на вбудованому і змінному акумуляторах забезпечує час роботи до 6-ти годин. Приціл тримає віддачу потужного озброєння і може використовуватися як військовий. Dahua C650 відгуки отримав тільки позитивні. Надійний приціл гарантовано підвищить якість вашої стрільби.Особливості Dahua Thermal Scope C650:

- один із найлегших і компактних прицілів у своєму класі

- модель 55мм - ефективна дальність роботи стрільця - до 2700м

- неохолоджуваний сенсор Vox640×512, 12μm

- висока чутливість, NETD <30 мК

- OLED дисплей 1440х1080 - якісна картинка, багата палітра

- можливість тонкого налаштування прицільних сіток (10 типів)

- можливість програмування різних прицільних сіток під різні дистанції стрільби

- вбудований 16ГБ накопичувач

- вбудована Wi-Fi точка доступу для роботи з додатком DH Thermal

- 2 акумулятори в комплекті - час роботи на одному заряді - до 6год

- цифровий зум 1-8х

- у комплекті - фірмова планка для встановлення на Weaver/Picatinny.

Потужна оптика. Германієвий об'єктив F50/f1.0 має просторовий кут поля зору FOV (Field of view) 8,7° х 7°. Це говорить про те, що на відстані в сто метрів користувачам буде видно область простору розміром 15,2 х 12,2 м. Фокусування на дистанцію здійснюється поворотом кільця на об'єктиві. У разі нестачі базового збільшення завжди можна скористатися функцією Digital zoom, яка доступна в діапазоні від х1 до х8.

Тепловізійний модуль оснащений інноваційним ІЧ-сенсором з оксиду ванадію (VOx) 640 x 512 pix. 12 μm, (NETD <30 mK), 50 Гц. Значний розмір матриці і висока щільність посадки детекторів дають змогу отримати гранично чітке і контрастне зображення навіть дуже віддаленого об'єкта. Спектральний діапазон чутливості (8 - 14 μm) перебуває у «вікні прозорості» земної атмосфери, даючи змогу тепловізору «бачити» крізь туман, задимлення, опади та нещільну рослинність.

Повнокольоровий OLED-дисплей із діагоналлю екрана 0.49 дюйма транслює відео з роздільною здатністю 1440×1080, створюючи ефект від перегляду на великому екрані. Повнорозмірний формат дає змогу розглянути всі найдрібніші подробиці самого об'єкта і всього, що знаходиться навколо. Дисплей адаптований до мінусових температур, має низький рівень енергоспоживання, доступна опція переведення в сплячий режим, діоптрійне коригування. Окулярний модуль закритий гумовим наочником, винос вихідної зіниці понад 45 мм.

Стадіометричний далекомір - реалізована програмно опція, що дає змогу з'ясувати відстань до об'єкта за відомими його габаритами. Позначте межі цілі, вибравши одне з чотирьох попередньо встановлених значень (1.8 м, 1.2 м, 0,9 м або 0.3 м), дані про дистанцію можна бачити в статусному рядку.

Кількість колірних палітр дає змогу підібрати параметри відображення на будь-які завдання. Під час пошуку теплих об'єктів на відкритих просторах рекомендовано застосування контрастних відтінків чорного і білого кольорів. Ціль добре видно на холодному тлі лісових масивів, рівнинних територіях. Під час спостереження на ближніх дистанціях рекомендовано використовувати палітри з теплими відтінками, що не навантажують зір.

Десять прицільних сіток дають змогу закрити весь спектр завдань для будь-якої ситуації. Під час стрільби на дистанціях прямого пострілу можна користуватися звичними мисливськими варіантами. Для роботи на середніх і далеких дистанціях доступні тактичні візири з розміткою. Доступна зміна кольору (White, Red, Green). Пристріляти оптику можна за допомогою функції «пристрілка одним пострілом» на різних дистанціях з різним боєприпасом. Результати можна зберегти в різних профілях.

Функція кадр у кадрі (PiP). Цифровий функціонал, що дає змогу ідентифікувати ціль і точно направляти зброю в забійну зону. У додатковому вікні меншого розміру видно збільшену частину центральної області основного екрана.

Вбудований фото- відеорекордер. Записуйте якісне відео моментів спостережень і ваших «снайперських» пострілів. Вбудована пам'ять об'ємом 16 Гб дає змогу зберігати велику кількість медіаматеріалів. Також відео можна передавати по Wi-Fi в режимі «точка доступу» відразу на кілька смартфонів або планшетів.

Міцний корпус прицілу Dahua C650 має клас захисту від вологи IP67. Стійкість до ударних навантажень дає змогу встановлювати і використовувати на великих цивільних калібрах з енергією пострілу до 6 кДж. Діапазон робочих температур від -24 до +55°С. Поставляється з кріпленням на планки Вівера / Пікатіні.

Енергопостачання від двох літієвих акумуляторів 18650, вбудованого і змінного дає змогу зняти всі питання з живленням. Час автономної роботи до 6-ти годин. Батарейний відсік для змінного акумулятора розташований вертикально, закритий герметичною кришкою. Також є можливість використання джерела зовнішнього живлення з інтерфейсом USB Type-C.

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення