Приціл нічного бачення Pulsar Digisight N770 А без кріплення

Приціл нічного бачення Pulsar Digisight N770 А без кріплення

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 111 оцінок )

31 515

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл Pulsar Digisight N770A (без кріплення) оснащений лазерним ІЧ - освітлювачем, сертифікованими за першим класом лазерної безпеки, з трирівневою регульованою потужністю випромінювання. ІЧ - освітлювач випромінює у віддаленому інфрачервоному діапазоні (915 нм). Випромінюване світло невидиме неозброєним оком.

Функція запам'ятовування параметрів пристрілки

У прицілах Digisight N750A/ N770A програмно реалізовано функцію збереження в пам'яті прицілу 3 видів налаштувань пристрілки на конкретній зброї на обраній дистанції.

Велике видалення вихідної зіниці

Приціли Digisight вирізняє велике видалення вихідної зіниці - 67 мм - один із найкращих показників у своєму класі.

Прицільна мітка

Прицільну мітку (ціна кліка - 13 мм @ 100 m) вводять на дисплей "електронним" способом, і вона завжди перебуває в площині зображення цілі. Зміни положення мітки вносяться за допомогою енкодера, з відображенням на дисплеї координат по горизонталі і вертикалі. Це дає змогу запам'ятовувати нульове положення мітки для різних дистанцій або набоїв і за потреби безпомилково переводити мітку в потрібне положення. Як базову використовують тонку T-подібну мітку з крапкою в центрі, колір світіння якої можна змінювати з червоного на зелений.

Зовнішнє живлення

Істотно збільшити час роботи дає змогу використання зовнішніх джерел живлення (у т.ч. Pulsar EPS3 / EPS5). У разі тривалого використання в морозних умовах джерело зовнішнього живлення може розміщуватися під одягом.

Комфортне відображення службової інформації

Дані про роботу прицілу відображаються у вигляді буквених, цифрових символів і кольорових піктограм у спеціальній інформаційній смузі в нижній частині дисплея, не перекриваючи спостережуваного зображення, але постійно будучи присутніми в полі зору.

Широкий діапазон температур експлуатації

Digisight здатний працювати в штатному режимі в умовах низьких, аж до мінус 20°С, температур завдяки застосуванню в конструкції морозостійкого OLED-дисплея, що вирізняється коротким часом відгуку і забезпечує чітке, не змащене зображення під час спостереження за динамічними об'єктами.

Відеовихід

Digisight N750A/770A обладнаний аналоговим виходом, який дає змогу здійснювати відеозапис спостережуваного зображення на зовнішні пристрої в режимі реального часу, з вибором формату вихідного відеосигналу між CCIR (PAL-сумісний) і EIA (NTSC-сумісний), а також виводити зображення на екран.

Бездротовий пульт дистанційного керування

Дає змогу здійснювати базові операції, не вдаючись до використання основних органів керування.

Різні варіанти налаштування зображення

Функції швидкого налаштування - Contrast і SumLight - дають змогу різко збільшити контраст зображення, а також активувати режим підвищення чутливості матриці. Крім цього, присутні режими "тонкого" регулювання яскравості та контрасту.

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення