Тепловізійний монокуляр AGM Asp TM35-384

Тепловізійний монокуляр AGM Asp TM35-384

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 102 оцінок )

61 600

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор AGM ASP TM35-384

Тепловізор ASP TM35-384 – портативний тепловізійний монокуляр компанії AGM Global Vision. Зовні нагадує відеокамеру, але значно відрізняється своїми можливостями. Його головне завдання – пошук теплових об'єктів у будь-яких умовах і у будь-який час, оскільки людський зір на такий не здатний.

Прилад розроблений американськими інженерами, які використовували передові технології оптичного обладнання.

Сфери застосування тепловізорів

Пристрій AGM ASP TM35-384 підходить для приватного та професійного використання. Прилад незамінний на полюванні під час стеження звіра. Широко застосовується в охороні (приватної власності, підприємств, заповідних територій) та у пошуково-рятувальних операціях.

Монокуляр високо цінується любителями вибиратися у походи та спостерігати за дикою природою.

Короткі характеристики

Параметри AGM ASP TM35-384:

матриця - VOx (оксид ванадію), крок пікселя - 17 мкм, (NEDT) <35 mK;

роздільна здатність – 384х288 пікселів;

Об'єктив, мм 35/F1.0;

поле зору (у градусах) – 10,7х8°;

частота оновлення кадрів – 50 Гц;

екран ‒ OLED-дисплей, роздільна здатність – 1024х768 пікселів;

оптичне збільшення – 2.6х;

цифровий зум - 2х, 4х, 8x;

модуль Wi-Fi ‒ для синхронізації зі смартфоном або планшетом;

колірні палітри – три – чорний гарячий, білий гарячий, червоний гарячий, злиття;

дальність виявлення – 2000 метрів;

стадіометричний далекомір;

вбудована пам'ять – 16 Гб;

клас захисту – IP67;

акумулятор ‒ Li-ion;

автономна робота акумулятора – п'ять годин;

температурний режим від -30°С до +55°С.

Розміри приладу – 189х74х66 мм, вага – 480 г.

Особливості окуляра

У тепловізорі AGM ASP TM35-384, ціна якого прийнятна, передбачено безліч корисних опцій для виявлення теплового об'єкта – чутливим інфрачервоним детектором, OLED-дисплеєм. Такий екран стійкий до перепадів температур і морозною зимою працює так само ефективно, як і спекотного літа.

Прилад фіксує об'єкти крізь дим та туман, рослинність (чагарники, висока трава, дерева). На деталізацію не впливають погодні умови та час доби: Навіть у темряві, без додаткових джерел світла, зображення буде чітким. Процес зчитування теплової хвилі виконується як реального часу і без затримок.

У монокулярі вбудована батарея типу Li-ion. Повного заряду вистачає на 5:00 автономної роботи. Для заряджання можна використовувати зовнішнє джерело живлення.

Дальність виявлення

Колірні палітри приладу включають гарячі кольори, які підходять спостереження на далеких дистанціях. Завдяки сучасним рішенням мисливець може зафіксувати навіть незначні температурні коливання на великій відстані та виявити тепловий об'єкт, де б він не знаходився.

Прилад оснащений стадіометричним далекоміром, що визначає дистанцію від місця знаходження користувача до мети, що відстежується. Дальність виявлення становить 2000 метрів.

Модуль Wi-Fi

Наявність модуля Wi-Fi значно розширює можливості монокуляра. З Wi-Fi можна транслювати потокове відео. Завдяки точці доступу тепловізійний пристрій можна синхронізувати з пристроями, що підтримують бездротове з'єднання (смартфони або планшети).

Вбудована пам'ять

У тепловізорі є відеорекордер, за рахунок чого спостерігач може записувати все, що відбувається. 16 Гб вбудованої пам'яті дозволяють зберігати зняті матеріали (годинник відео та десятки тисяч зображень) з можливістю обробки та перегляду надалі. Фотографії та відеофайли можна надіслати на комп'ютер або ноутбук за допомогою кабелю USB.

Водонепроникний корпус

Корпус AGM ASP TM35-384 виготовлений із довговічних матеріалів, стійких до атмосферних опадів. Він надійно захистить електроніку від попадання вологи та пилу. Додатково на нього нанесено спеціальне напилення для захисту від подряпин.

Монокуляр має клас захисту IP67: після падіння з метрової висоти та занурення на глибину в один метр (на півгодини) робочі характеристики не постраждають. Прилад протестований у польових умовах та відповідає сучасним вимогам.

Тепловізійний пристрій відрізняється компактними розмірами та легкою вагою, завдяки чому він зручно розташовується в руці та не перевантажує її. Він без проблем міститься в кишені, рюкзаку, сумці.

Висока якість складання, надійність та потужність дозволяють задіяти його у складних умовах навколишнього середовища.

Управління тепловізором

AGM ASP TM35-384 простий в управлінні, має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Всі кнопки на корпусі реагують на натискання, навіть коли руки одягнені в рукавички.

Вмикається пристрій натисканням кнопки. Використовуючи меню, мисливець може налаштувати тепловізійний монокуляр під свої переваги

Фокусування здійснюється вручну, за допомогою обертання регулювального кільця. Є можливість налаштування яскравості та контрасту. За допомогою цифрового масштабування можна наблизити зображення без спотворення деталей.

Перед роботою з окуляром слід ознайомитись з інструкцією та вивчити кожну опцію.

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення