Тепловізійний приціл Senopex DOT S7

Тепловізійний приціл Senopex DOT S7

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 111 оцінок )

213 995

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Senopex DOT S7 – найкращий тепловізійний приціл для цілодобової роботи

Тепловізійний приціл Senopex DOT S7 – компактне обладнання, надчутливі сенсори, довгофокусний германієвий об'єктив та безліч корисних опцій, характеристик. Він дозволяє виявляти теплоконтрастні цілі на дистанції до 3600 метрів. Такі вражаючі можливості надає далеко не всяка преміальна, дорожча оптика від інших виробників.

Якщо ви шукаєте якісну сертифіковану оптику для спостереження, вибирайте онлайн-магазин OPTICS-PRO. У нас ціна Senopex DOT S7, як і інших затребуваних моделей буде найбільш доступною і конкурентоспроможною.

Головні особливості Senopex DOT S7

Прилад відрізняється досить компактними розмірами, при габаритах 285x90x110 мм його вага становить 913 грам. Він надійно кріпиться на зброї, не завдаючи дискомфорту стрілці. За потреби приціл можна використовувати як стандартний ручний монокуляр.

Пристрій відмінно функціонує в різних погодних і користувальницьких умовах.

Спостереженню не завадять такі перешкоди, як:

  • снігопад та хуртовина;
  • проливний дощ;
  • густий туман;
  • сильна задимленість;
  • нещільна рослинність (кущі, дерева, трава).

Крім того, приціл однаково ефективно працює як у темряві, так і при денному світлі.

Тепловізійний приціл Senopex DOT S7, ціна якого повністю відповідає якості, має широкий діапазон можливостей. Він повністю відповідає військовим стандартам (термін служби понад 10 років, точність стрілянини, час автономної роботи тощо). Розглянемо основні параметри тепловизионного устрою докладніше.

Тепловізійний блок

Модуль монокуляра побудований на матрицях фокальної площини з оксиду ванадію (640х480 пікс.). Даний варіант, на противагу аморфно-кремнієвим аналогам, гарантує більш стабільне, чітке та деталізоване зображення. Поріг чутливості <25 мК має один із максимальних показників – такі прилади здатні відзначати навіть незначні коливання температур на поверхні мети.

Діапазон спектральної чутливості від 8 до 14 μm, у якому працює пристрій, знаходиться у зоні прозорості земної кори. Це дозволяє прицілу "бачити" цілі крізь атмосферні явища та інші перепони.

Об'єктив

Оптика оснащена потужним об'єктивом F75/1.0 з оптичним збільшенням у 7х та цифровим зумом 2х-4х-6х-8х. Зображення можна наближати як плавно, так і покроково. Навіть при максимальному збільшенні зображення якість та різкість залишаються на висоті.

Показник кадрової частоти – 50 Гц. Таким чином стрілок спостерігає стабільну картинку, що не перескакує, без зависань. Дуже комфортно стежити навіть за об'єктами і групами цілей, що швидко пересуваються.

Дисплей

Монокуляр оснащений повнокольоровим OLED екраном з роздільною здатністю 1024х768, за допомогою якого користувачам доступна чітка, яскрава картинка у високій якості. Дисплей військового стандарту з діагоналлю 0,5 дюйми вільно функціонує в найскладніших температурних умовах (від -40 до +60 градусів Цельсія).

Режими посилення

Розробники передбачили кілька спеціальних режимів для різних ситуацій та погодних умов.

А саме:

  1. екватор – рекомендований до використання у спеку, коли температура навколишнього фону перевищує температуру об'єкта спостереження;
  2. деталізація – допомагає розглянути найдрібніші подробиці, покращує якість зображення загалом;
  3. вбивця – підвищує контраст, чіткість самого об'єкта, допомагає швидко знайти мету.

Також слід зазначити прикордонний режим, який дає очам втомитися при тривалому спостереженні у темряві. Він відображає деякі елементи теплового об'єкта (білим кольором), знижуючи ступінь нічної сліпоти. Даний режим дозволить стрілку набагато довше перебувати у спостереженні без надмірної втоми очей.

Щоб купити Senopex DOT S7 за вигідними цінами, загляньте в каталог нашого інтернет-магазину.

Прицільні сітки

Арсенал із 6 візирів дозволить виконувати зовсім різні завдання. Традиційні сітки (хрест, напівхрест, крапка) підійдуть для дистанції прямого пострілу. Тактичний масштабований Міл-Дот застосовується для далеких відстаней. Користувач може самостійно підбирати колір та інтенсивність підсвічування.

Корпус та акумулятор

Корпус виконаний із алюмінієвого авіаційного сплаву. Він надійно оберігає розумний вміст прицілу від будь-яких механічних ушкоджень. Клас захисту від пилу та вологи IP67 дозволяє користуватися приладом при атмосферних опадів. Крім того, виробник проводив дослідження, під час якого було встановлено, що приціл може перебувати у воді на глибині до 1 метра протягом 30 хвилин. Тепловізійна техніка з честю витримала цей експеримент.

Щодо живлення, воно здійснюється від двох батарей 18650, які забезпечують до 14 годин автономної роботи.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Мінімальна оптична кратність, х
Максимальна оптична кратність, х
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х480
Розмір пікселя, мкм
  • 12
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення