Ніж Grand Way не складаний 2498

Код:  421730757
Матеріал клинка
Вага з піхвами, г
  • 0.2

Ніж Grand Way не складаний 2498

Код:  421730757

Є в наявності

1 000

  • 1 000 за 1 шт  / 1 000 за 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нескладаний тактичний ніж Grand Way. Клинок ножа — типу «клеп — пойнт» зі спусками від середини. Характерна відмінність таких клинків — виразніша вістря. Матове антивідблискове покриття не тільки дизайн — фішка, але й додатковий захист від корозії. Два частки на клинку — це не тільки й не стільки данина дизайну та розвитку агресивного зовнішнього вигляду, скільки конструктивний елемент, що забезпечує поперечну жорсткість клинка завтовшки 2.3 мм. Сталь 440C, яка використовується на клинку, вже майже підлога — століття є оптимальною для виробництва ножових виробів за співвідношенням ціна-якість. У явних плюсах цього матеріалу висока корозійна стійкість і здатність тривалий час зберігати властивості різальної крайки без періодичного заточування. Колодка ножа виготовлена зі стабілізованої деревини. Стабілізовану деревину отримують способом видалення вологи з деревних заготівок і заповнення їх капілярів спеціальними полімерними розчинами. Далі заготівки вирушають у піч на сушіння, після якої деревина стає дуже міцною й більше не реагує на зміни температурно- вологісного режиму, зберігаючи водночас всі свої найкращі якості. Дуже часто таку деревину плутають із пластиком — так вона стає міцною і твердою. Колодка має овальний переріз і однаково зручна для прямого та зворотного хвату ножа. Дрібна насічка нанесена на ручку, додає їй фрикційних властивостей і має дуже здоровий вигляд! Для запобігання ручці дерев'яної частини колодки, у процесі експлуатації ножа, вона захищена з торця металевим тильником, який може бути використаний як ударна поверхня. З боку клинка колодка захищена больстером із розвиненими упорами, які, по суті, перетворюють больстер на досить ефективну гарду. Розвинене рикасо на клинку дає можливість працювати ножем коротким хватом, що дає змогу дуже точно контролювати вістря ножа. Працюючи коротким хватом, вам стане зрозуміло призначення виступу з насічкою на обуху клинка, це зовсім не декорація, на цей виступ лягає великий палець руки, і насічка там цілком доречна. Дуже приємна та продумана до дрібниць модель тактичного ножа. 

ВИРОБНИК: GRAND WAY

ТИП НОЖА: НЕРОЗКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 265

ДОВЖИНА КЛИНКА, ММ: 150

ДОВЖИНА РУЧКИ: 115 ММ

ТОВЩИНА КЛИНКА, ММ: 2.4

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 30

МАРКА СТАЛІ: 440 С

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: ЧОРНИЙ ОКСИД

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: МЕТАЛ, ДЕРЕВО

- ДОСТУПНІСТЬ КЕЙСУ: ТАК

МАТЕРІАЛ КОРПУСУ: CORDURA

ВАГА, Г: 178

РУЧНА РОБОТА: НІ

ТИП УПАКОВКИ: КОЛЬОРОВА КАРТОННА КОРОБКА

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • HRC: 57-58
Піхви/чохол
  • Чохол
Кількість предметів
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».