Набір йоршів для чистки STIL CRIN 77В Набір кал.20

Набір йоршів для чистки STIL CRIN 77В Набір кал.20

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

660

400

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір йоршів для чистки STIL CRIN 77В Набір кал.20

 

абір для чистки рушниць STIL CRIN, призначений для калібру 20, підвищує якість очищення зброї. Цей високоякісний комплект для чистки - обов'язковий аксесуар для кожного поціновувача вогнепальної зброї, який цінує високий рівень обслуговування.

У магазині "Сафарі-Україна" ви можете придбати набір для чистки рушниць STIL CRIN, що свідчить про італійську майстерність і якість. Виготовлений відомим італійським виробником STIL CRIN, цей набір для чистки є втіленням вишуканості в аксесуарах для очищення зброї.

Цей комплект забезпечує точне підгонювання і ефективне очищення. До комплекту входять три необхідні щітки - латунна, щетинна і пуховик, які забезпечують ретельне очищення.

Компанія STIL CRIN, що існує з 1979 року, володіє багатим досвідом, накопиченим за десятиліття. Спрямована на виробництво аксесуарів для чистки мисливської, спортивної та військової зброї, компанія вдосконалила свій досвід до досконалості. Ця прагнення до вдосконалення виявляється в кожному аспекті продукції.

Компанія STIL CRIN розташована в Павоне-дель-Мелла (Італія), в самому серці виробництва зброї, і її стратегічне розташування сприяє співпраці з відомими збройовиками. Ця співпраця безпосередньо впливає на якість та характеристики аксесуарів, забезпечуючи їх відповідність найвищим стандартам.

Відданість STIL CRIN до якості залишається незмінною. Широкий асортимент продукції, який включає щітки, стержні, набори для чистки, кейси для зброї та багато іншого, володіє безпомилковим ознаками італійської майстерності. Продукція STIL CRIN, спрямована на створення висококласних аксесуарів для спортивної, мисливської та військової зброї, є синонімом досконалості.

Коли мова йде про чистку зброї, довіртеся експертам. Придбайте набір STIL CRIN в магазині "Сафарі-Україна" і переконайтеся в винятковій якості, точності і тривалості, які зробили компанію STIL CRIN поважним іменем у галузі. Цей набір - це більше, ніж просто інструмент.

Калибр 20 гладк.

Уход за оружием

  1. Артикул 77В/20
  2. Калибр 20
  3. Комплектация 3 ерша (щетка-латунь, щетина, пуховик), шомпол в пластике
  4. Материал Дерево
  5. Наименование Набор для чистки ружья
  6. Производитель STIL CRIN/Италия

Характеристики

Калібр, мм
  • 20
Країна реєстрації бренду
  • Італія
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами