Тактичні штани M-Tac Conquistador Gen I Flex Dark Grey з місцем під вставки-наколінники Розмір 38/34

Тактичні штани M-Tac Conquistador Gen I Flex Dark Grey з місцем під вставки-наколінники Розмір 38/34

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1854 оцінок )

3 200

2 699

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні штани Conquistador Flex стануть Вашим надійним супутником у будь-якому вигляді "аутдор" активності. Ви можете носити їх на тренування, на стрільбищі, у похід, у поїздку, на прогулянку або навіть на роботу. Пошиті з полікоттону Rip-stop Flex, штани відмінно витримують навантаження та знос. Стійка до розривів тканина менш щільна, ніж джинс і подібні до нього матеріали, що дозволяє повітрю безперешкодно циркулювати біля тіла, і забезпечує покращений теплообмін, але в той же час — вона міцніша, легше сохне завдяки водо- та брудозахисному просоченню Teflon. Волокна спандексу роблять тканину еластичною, що дає штанам зручну посадку на будь-яку фігуру. Основною ідеєю при створенні цих штанів було збереження комфорту рухів, і з цим завданням впоралися на всі сто відсотків – штани створюють відчуття легкості, не сковують рухи та виглядають стильно та солідно. Добре підібрані за розміром штани настільки зручно сидять і носяться, що складається враження, що одягнений у спортивні штани.

Конструктивною особливістю штанів Conquistador Flex стала вставка з еластичного матеріалу в поясі та в районі бічних кишень, завдяки чому штани не заважають згинатися і нахилятися. Вони не обмежують свободу рухів і можуть виконувати як завдання тактичного одягу, так і повсякденного.

Пояс штанів закривається на блискавку та гудзик, обладнаний шлейками для ременя шириною до 5,5 см, Спереду до пояса пришиті два D-кільця для підвісу різного обладнання. Штани Conquistador Flex обладнані великою кількістю кишень, як утилітарних, так і спеціальних: всього їх вісім.

Стандартні брючні бічні кишені обладнані посиленням у нижній частині — для кріплення кліпси ножа або ліхтаря за край кишені.

Задні прорізні кишені закриваються на "блискавку".

Комплексна карго кишеня обладнана додатковою накладною кишенею, в яку поміститься магазин від М4 або АК. Сама карго кишеня досить містка. Він має дві складки, за рахунок яких його розмір можна збільшити для перенесення об'ємних предметів. Карго кишеню закривається асиметричним клапаном на липучці, обладнаний отвором для швидкого скидання. Крім цього, карго кишеня оснащена другим входом на «блискавки», що дозволяє отримати доступ до його вмісту із положення сидячи.

Зовнішні відсіки під наколінник дозволяють швидко вбудувати в штани м'які наколінники, а два клапани регулювання – вище та нижче коліна – відрегулювати посадку наколінника так, щоб вам було максимально зручно їх використовувати.

Внизу брючин протягнутий еластичний шнур.

Матеріал:

-бавовна

-поліестер

-спандекс

Фурнітура:YKK

Teflon: Має високі показники морозо - і теплостійкості. Він залишається еластичним і гнучким при значних температурах від -70 до + 270 °C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Поряд з цим, Тефлон має відмінну адгезію і низький поверхневий натяг, не змочуючи ні жирами, ні водою ні іншими речовинами і можливими розчинниками. Тефлон абсолютно не відчутний і візуально не видно людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищається простою щіткою.

Кишені:-2 бічні брючні кишені (з посиленням у нижній частині, призначеним для кріплення ножа)

-2 задніх кишені на блискавці

-2 настегнових "карго" кишені

-2 додаткові накладні кишені сумісні з магазинами М4 та АК

Особливості:Пояс з еластичними вставками для зручності посадки штанів

Сумісність з поясами: до 5,5 см

Прати рекомендується в делікатному режимі за температури не більше 30 градусів

ОГЛЯД M-TAC ШЛЮНИ CONQUISTADOR GEN.І FLEX

Модель Conquistador Flex Gen.I пошита із міцного полікоттону Rip-stop Flex (65% бавовна, 35% поліестер+спандекс). Даний склад забезпечує високу міцність і зносостійкість, при цьому тканина зберігає високі характеристики, що дихають, і швидко сохне. Волокна спандексу роблять її еластичною, що дає штанам зручну посадку на будь-яку фігуру.

Тканина має водо- і брудовідштовхувальне просочення Teflon. Тефлон у структурі матеріалу абсолютно не відчутний і візуально не видно, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищаються простою щіткою.

Штани мають велику кількість кишень, габарити та розташування яких ретельно продумані:

1. Дві великі кишені на стегнах з клапанами на липучці velcro і можливістю швидкого доступу в сидячому положенні завдяки вертикальним блискавкам у передній частині кожної кишені.

У самому клапані є отвір для швидкого скидання дрібних предметів у карман карго.

2. Дві відкриті накладні кишені, поверх настегнових. Вони відмінно поміститься смартфон, магазин від М4 чи АК.

3. Дві задні прорізні кишені на блискавці.

4. Дві бічні брючні кишені. Зовнішній край посилено вставками для носіння дрібного спорядження на кліпсі (ножа, ліхтарика тощо).

Штани застібаються на блискавку, кнопку і внутрішній гудзик. Є можливість регулювання об'єму пояса завдяки вшитим з боків резинкам.

Шлейки для ременя шириною до 55 мм, на передніх шлейках D-кільця для навішування дод. обладнання.

На колінах є відсіки для м'яких вставок-наколінників, а для зручності їх посадки ззаду на штані є два клапани регулювання на велкро (вище і нижче коліна).

Внизу брючин протягнутий еластичний шнур.

Універсальна модель тактичних штанів Conquistador Flex Gen.I від бренду M-TAC стане в нагоді у багатьох життєвих ситуацій. Незалежно від того, маєте Ви відношення до силових структур або просто цінуєте якісні функціональні речі. Куди б Ви не вирушили: на роботу чи полігон, у відрядження чи пікнік – штани Conquistador Flex Gen.I забезпечать Вам комфорт, зручність та надійність.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • -бавовна -поліестер -спандекс
Призначення
  • Для ДСНС
  • Для охорони
  • Для полювання
  • Для поліції
  • Для рибалки
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами