Тактичні чоловічі кросівки Vogel демісезонні 44р койот (243625)

Тактичні чоловічі кросівки Vogel демісезонні 44р койот (243625)

Продавець:OrderShop

2 950

2 550

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наявність розмірів уточнюйте у менеджера

Кросівки чоловічі тактичні Vogel З 1493, нубук, Waterproof, армійські кросівки, дуже легкі військові кросівки чоловічі

Кросівки підходять для тактичного, зовнішнього, щоденного використання, оскільки є універсальними завдяки своєму складу та будові.

Верхня частина взуття виготовлена із поєднання шкіри преміального класу нубук і cordura – водовідштовхувального поліаміду 6.6 (вставки та шнурівка), тому взуття не затримує вологу, має дихаючі властивості і ноги не потіють при активних навантаженнях.

Внутрішня підкладка кросівок виготовлена за технологією Waterproof (двокомпонентна мембрана), тому взуття має високий рівень водонепроникності (високотехнологічний мікропористий матеріал затримує воду, що надходить ззовні), підвищену міцність і хорошу повітропроникність.

Мають комфортну змінну устілку всередині. Взуття має технологію ін'єкційної підошви (подвійна щільність) і добре розроблену конструкцію її основи, завдяки чому користувач забезпечує підвищений комфорт у носінні за рахунок: м'якості, чудової амортизації, високого опору ковзання, мобільності та стабільності під час підйому. у складних умовах або за подолання місцевості.

Шнурки виготовлені з якісного матеріалу Cordura, що забезпечує їх міцність, зносостійкість, надійність і водонепроникність не тільки шнурівки, але і кросівкам в цілому. Вони вставляються в спеціальні отвори і добре фіксують ногу, а ущільнена зона п'яти і гумовий носок запобігає травмам і вплив зовнішніх факторів на ноги. За рахунок анатомічної будови вони швидко сохнуть, не вимагають особливого догляду і тривалі в експлуатації.

Кросівки це ідеальний варіант для спекотної погоди, оскільки у них ноги втомлюються набагато менше і маловідчутні.

Характеристики

Розмір
Сезон
Матеріал верху
Матеріал підошви
  • Гума
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами