Ніж Victorinox Sentine 111 мм 0.8416.M3

Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал клинка

Ніж Victorinox Sentine 111 мм 0.8416.M3

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 309 оцінок )

1 822

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox Sentinel One Hand Clip 0.8416.M3 – легкий кишеньковий ніж для щоденного використання.

Ніж для всіх, хто цінує основу. Лезо, яке можна відкрити однією рукою, пінцетом та зубочисткою. От і все. Однак цю версію Clip доповнено кишеньковим затиском, який не часто можна побачити на ножах Victorinox. Ви можете легко відкрити лезо за допомогою отвору для великого пальця. У лінійці Victorinox таке зустрінеш нечасто. Найпрекрасніше в Victorinox Sentinel те, що він також оснащений замком.

Ковзаючий шарнір, як у Victorinox, і лайнер-лок. Таким чином, ваші пальці будуть у ще більшій безпеці під час використання. Для всіх, хто шукає простий кишеньковий ніж для повсякденного використання, цей Sentinel є гарним і доступним варіантом. Швейцарська якість за чудовою ціною. Гарантія Надійність та досконалість до найдрібніших деталей: Victorinox – справжній супутник життя. Victorinox гарантує, що всі ножі та багатофункціональні інструменти виготовлені з нержавіючої сталі. З цієї причини Victorinox надає довічну гарантію на дефекти матеріалів та виробництва. В результаті вам ніколи не доведеться турбуватися, якщо ви виявите виробничий дефект.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 75
Матеріал клинка
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Швейцарія
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».