Бейсболка з липучкою M-Tac тактична легка 50/50 MM14 (Мультикам) Розмір XS (40567030)

1 відгук

Код:  423953523

Бейсболка з липучкою M-Tac тактична легка 50/50 MM14 (Мультикам) Розмір XS (40567030)

1 відгук

Код:  423953523

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1818 оцінок )

400

279

Є в наявності

5

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac бейсболка тактична легка 50/50 ММ14 Легка тактична бейсболка в ММ14 від бренду M-Tac поєднують зручність, практичність, зносостійкість і комфорт.

Пошита з високоякісної та дихаючої тканини: 50% бавовна, 50% поліестер. Це оптимальне поєднання стійкості до зносу та повітропроникності. Саме такої якості тканина йде на пошиття уніформи для військових у Британії. Жорсткий козирок добре тримає форму та забезпечує максимальний комфорт при використанні. Також спереду та ззаду виробник додав велкро панелі для патчів.

Бейсболка має середню посадку та регулюється за розміром за допомогою ремінця на велкро. Це відмінний варіант для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря і тим самим забезпечує комфортне використання.

ОГЛЯД M-TAC БЕЙСБОЛКА ТАКТИЧНА ЛЕГКА 50/50 MM14

Тактична бейсболка - незамінний аксесуар для любителів стилю мілітарі, поціновувачів полювання, риболовлі чи просто відпочинку на природі. Також це незамінний елемент воєнної уніформи. Відколи бейсболки стали дозволені як частина військового екіпірування, вони здобули чималу популярність серед бійців. Адже цей головний убір має безліч переваг: захищає голову від холоду, спеки, опадів та вітру, а очі — від сліпучого сонця.

Асортименти тактичних бейсболок, що випускаються брендом М-ТАС, регулярно поповнюється новинками. Ще одна модель виконана в камуфляжному забарвленні ММ14 і розрахована на використання у спеку року.

З моменту свого заснування у 2014 році, бренд M-TAC регулярно радує своїх шанувальників новинками у сфері Military, Tactical & Outdoor. Наявність власного конструкторського цеху та виробничих потужностей уможливлює розробку та виготовлення високоякісних затребуваних виробів, виконаних з урахуванням сучасних реалій та потреб. А тісна співпраця з інструкторами, військовими та налагоджений зворотний зв'язок із споживачами дозволяють проводити тестування у польових умовах та постійно покращувати функціональність продукції.

Бейсболка пошита з легкої високоякісної тканини, що дихає (50% бавовна, 50% поліестер). Даний склад забезпечує оптимальне поєднання зносостійкості та повітропроникності. Тканина саме такої якості використовується для пошиття уніформи військових у Британії.

Модель представлена в камуфляжному кольорі польової форми України - ММ14. Використовувана гама, без сумніву, практична і добре маскує на пересіченій місцевості.

Модель має «класичний» шестиклінний крій, що забезпечує зручну посадку.

Кожна секція має люверс для вентиляції.

Жорсткий козирок добре тримає форму та захищає очі від сонця.

Модель має середню посадку і добре виглядає практично на будь-якій голові.

Бейсболка має регулювання у вигляді ремінця на липучці велкро.

Для максимальної зручності модель випускається у кількох розмірах.

Виробник передбачив три велкро панелі для патчів та ідентифікаторів.

1. Спереду на бейсболці розташована панель велкро розміром 8х5 см для кріплення патчів, прапорців та різних ідентифікаторів.

2. Зверху бейсболки – велкро панель розмірами 2.5х2.5 см.

3. Задня велкро-панель призначена для ID-ідентифікатора.

У шов ремінця вшитий логотип бренду.

На завершення хочеться відзначити, що бейсболка тактична легка 50/50 ММ14 від бренду М-ТАС стане чудовим варіантом для використання на тренуваннях, полігоні, під час відпочинку на природі, а також підійде для носіння у місті. Модель поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість та комфорт. Ця бейсболка стане чудовим варіантом для спекотного літа, адже матеріал легко пропускає повітря і, тим самим, забезпечує комфорт у носінні.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Поліестер,Бавовна
Додаткові характеристики
  • - регулюється за обсягом за допомогою велкро липучки; - велкро панель для патчів; - Іменна панель.
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки