Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II Military, Колір: Койот

Вага, г
  • 400

Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II Military, Колір: Койот

Продавець:Military Division

4.8/5  ( 36 оцінок )

4 000

3 599

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II Military розроблявся спеціально для армійських спецслужб і завдяки своїй конструкції знайшов широке застосування у різних підрозділах. Забезпечений світлодіодами різного кольору для спеціальних завдань за різних зовнішніх умов і часу роботи.

Відмінною особливістю цього багатоцільового ліхтаря є можливість роботи з елементами живлення двох форматів: CR123A та AA. Ліхтар Streamlight Sidewinder Compact II Military чи не єдиний ліхтар, де передбачена така можливість.

Колір - Койот

У ліхтарі використовуються чотири типи світлодіодів: білий, червоний, інфрачервоний, синій.


Легкий ударостійкий корпус ліхтаря виготовлений із надміцного нейлонового полімеру, стійкого до багатьох агресивних середовищ діелектричного матеріалу. Конструкція забезпечує відмінний ударозахист: ліхтар витримує падіння на рівну бетонну поверхню з трьох метрів. Кришка відсіку батарей надійно прикріплена до корпусу сталевим канатом, що витримує навантаження до 12 кг, що дуже зручно при заміні елементів живлення, особливо у темну пору доби. Конструкція ліхтаря запобігає можливості переполюсування елемента живлення. Сталева поворотна 185° незнімна кліпса дозволяє надійно закріпити ліхтар на амуніції.

Полікарбонатна лінза ліхтаря, що не б'ється, захищена від легких подряпин спеціальним покриттям. Сучасний полікарбонат є найміцнішим з усіх прозорих матеріалів, що виробляються в промислових масштабах. Високий ступінь прозорості, а також широкий температурний діапазон застосування (від -40 до +140 ° С) роблять його відмінним матеріалом для ліхтарних лінз.

Характеристики

Вага, г
  • 400
Країна-виробник товару
  • США
Комплект постачання
  • Ліхтарик + Батарейки + Кріплення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами