Тактична флісова кофта Militex Windproof Khaki mod. 1 50

Тактична флісова кофта Militex Windproof Khaki mod. 1 50

Продавець:Mykhailo

1 606

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична флісова кофта Militex Windproof
- це втілення комфорту та якості. 
Тканина складається з двох полотен тонкого флісу, що разом дає рясну щільність та рівноцінну обробку з двох боків полотна, обидві мають невисокий, густий і дуже м'який ворс.
Технологія: односторонній антипілінг щільністю 270г/м2 (100% поліестер), що забезпечує ідеальний баланс між теплом та комфортом, дозволяючи вашій шкірі вільно дихати під час активних навантажень.

Додаткові вставки на плечах, комірі та ліктях з матової плащової тканини з подвійним плетенням (Double Weav) надають їй водовідштовхувальні властивості, адже 100% поліестер з ефектом Mechanical Stretch в 4 сторони - забезпечує свободу рухів  гарантує зносостійкість і стійкість до розриву, для оптимальної терморегуляції під час інтенсивних фізичних навантажень.

Кофта застібається на спіральну блискавку під якою знаходиться вітрозахисна планка, яка є непродувною та стійкою в користуванні, для додаткового комфорту на бігунках наявні пуллери.

Фліска має дві бокові кишені, які дозволяють раціонально розмістити всі необхідні речі. Велкро панелі призначені для кріплення патчів та ідентифікаторів вирізані за технологією Laser Cut, це означає, що велкро не будуть торочитись та мають естетичний вигляд.
Нарукавні велкро панелі додатково мають відсіки під канцелярське приладдя (ручки, маркери тощо).

Комір-стійка подвійний (фліс+плащівка з подвійним плетенням «Double Weav») забезпечує надійний захист від вітру та інших погодніх умов.
Манжети рукавів обладнані  резинкою Foldover, що запобігає потраплянню холодного повітря всередину. Низ виробу оснащений внутрішнім еластичним шнуром з фіксатором від відомого Японського виробника фурнітури WJ для індивідуального регулювання за обʼємом. Анатомічний крій не обмежує рухів і забезпечує максимальний комфорт.
Для міцності виріб прошитий армованою ниткою.

Ця фліска - не просто елемент гардеробу, це ваш надійний компаньйон у будь-яку пору року. Відчуйте комфорт та свободу рухів разом з нашою новою фліскою від українського виробника Militex.

Характеристики

Розмір
Додаткові характеристики
  • односторонній антипілінг щільністю 270г/м2 (100% поліестер),
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами