Кулемет SA-249 PARA EDGE™ - BLACK [Specna Arms]

Кулемет SA-249 PARA EDGE™ - BLACK [Specna Arms]

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 30 оцінок )

33 000

29 700

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Аналог кулемета SA-249 PARA EDGE™

EDGE™  — це лінія приводів Specna Arms, яка зосереджена на дуже гарному зовнішньому виконанні, рішеннях, які підвищують універсальність приводів, і чутливість до налаштування потужності. Прямо з коробки ви отримуєте кулемет, в який вам не потрібно вносити жодних змін, але якщо ви хочете, вони будуть неймовірно простими.   

У конструкції опорних гвинтівок Specna Arms EDGE™ в основному використовуються сталь , алюмінієвий сплав і високоякісний пластик .

Виготовлені з алюмінієвого сплаву Полум'ягасник і основа мушки, радіатор, зовнішній ствол, спусковий гачок і кришка ствольної коробки з підставою цілика, верхньою планкою і напрямною приклада.  

 Корпус і найбільш відповідальні елементи, такі як сошка, всі цапфи, транспортувальна рукоятка, механізм заміни ствола і спускова скоба, виготовлені зі сталі . Пістолетна рукоятка, приклад, цівка, частина транспортної ручки і кришка радіатора виготовлені з пластику .      

Особливості привода:

- міцна конструкція
- система швидкого розбирання ствола  
- складна сталева сошка 
- висувний приклад - 22 мм RIS / Picatinny рейка на кришці ствольної коробки для кріплення оптики та додаткових аксесуарів - можливість живлення з магазину BOX або традиційного магазину AR15 (STANAG)   
   

Аналог оснащений повнорозмірним металево-броньованим редуктором типу М249, який    відрізняється  високою міцністю і хорошою роботою штока. Механізм підготовлений до подальшого налаштування та готовий до навантажень, пов'язаних із придушуючим вогнем . Всередині були встановлені такі компоненти: 

- Основна пружина M120 
поршень зі сталевими губками
8-мм шарикопідшипники 
- напрямна пружини на шарикопідшипнику 
- набір сталевих шестерень 
- металева, обертова камера hop-up 
- система швидкої заміни пружини 
 У набір входить пластиковий коробчастий магазин ємністю 2500 ББ , який дозволить вам обстріляти супротивника справжнім градом куль. Пульти з магазину живляться автоматично, завдяки електричному механізму розгону, що живиться від 2 батарейок АА (не входять в комплект). Магазин працює в автоматичному режимі або режимі Sound Control .    

Партія приводів, упакованих у коробки серії CORE™. Набір аксесуарів, технічні характеристики та параметри відповідають наведеному вище опису серії EDGE™ .

 

У комплекті:

  • Інструкція
  • Магазин
  • кулемет

Не включено в комплект:

  • У комплект не входить акумулятор і зарядний пристрій.

Характеристики

Режим вогню
  • Автоматичний
Колір
Додаткові характеристики
  • M249
Hop up
  • Так
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами