Кулемет ПКМ AK-PKM [A&K] (для страйкболу)

Кулемет ПКМ AK-PKM [A&K] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 30 оцінок )

31 309

29 743

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відкрийте собі потужність і точність кулемета, запропонованого A&K. - Модель ПК. Спочатку задуманий як переносний кулемет, ПКМ був розроблений для забезпечення значної вогневої потужності та надання значної підтримки піхотним підрозділам. У цій моделі замість дерева додані пластикові елементи. За роки роботи вона здобула репутацію культової зброї, яка відіграє ключову роль у різних конфліктах, у тому числі: війна в Афганістані, конфлікт в Іраку та багато інших, що доводить його надійність і боєздатність.

Цей привід стане чудовим доповненням до команди, забезпечуючи хорошу підтримку решти складу.
Співпраця без компромісів
Завдяки співпраці з відомою компанією Taiwangun компанія A&K ретельно вдосконалила цей кулемет з безпрецедентною точністю та увагою до деталей. Це партнерство дозволило точно відтворити найдрібніші деталі, розмістивши їх у потрібних місцях.
Легендарний дизайн
Страйкбольний аналог електричного кулемета ПКМ міцно виготовлена з комбінації металевих елементів і сталі. Такі елементи, як регульований газовий блок, вузол сошок, тримач рукоятки стовбура, кришка затвора, корпус, клямка магазину і ніжка приклада, виготовлені зі сталі. Такі елементи, як дульний пристрій, мушка, зовнішній стовбур, газовий блок, газова трубка, затворний блок, стволотримач, спусковий механізм, подача боєприпасів, рукоятка заряджання, запобіжник виконані з високоякісного металу, а пістолетна рукоятка, приклад, Накладки на із високоякісного пластику.
Надійна механіка
Серцем кулемету є повністю посилений металевий редуктор, що дозволяє робити довгі та безперервні серії пострілів. Електрична система оснащена МОП-транзистором з регулюванням ROF. Редуктор оснащений системою швидкої заміни пружин, що дозволяє легко її замінити. Усередині гірбокса знаходиться повний набір посилених шестерень з передатним числом 18:1, встановлених на шарикопідшипниках діаметром 8 мм. Пружина і голова цилінду виготовлені з алюмінію на фрезерному верстаті з ЧПУ, голова циліндра двічі ущільнена товстою сорбоподушкою, а голова поршня має шарикопідшипник. Особливу увагу компанія A&K приділяє модифікаціям приводу, включаючи встановлення нового мікроперемикача, що забезпечує більш повний і швидкий спрацювання тригера. Однак це ще не все — великий наголос було зроблено на хоп-ап із встановленням жорсткішої гуми та спеціальної проставки стандарту Omega, що збільшує дальність і точність пострілу.

Серійний номер: розташований на лівому боці кришки замку.
Набір містить:
Кулемет ПКМ
Магазин: Steel Electric Box 5000 BB

 

Характеристики

Режим вогню
  • Автоматичний
Додаткові характеристики
  • Gearbox спеціальний
Hop up
  • так, регульований
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами