Штурмова гвинтівка SA-E08 - Light Ops Stock [Specna Arms] (для страйкболу)

Штурмова гвинтівка SA-E08 - Light Ops Stock [Specna Arms] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 30 оцінок )

17 187

13 062

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний карабін RRA SA-E08 EDGE™ — Light Ops Stock
EDGE™ - це лінія приводів Specna Arms, що поєднує в собі ряд рішень та технологій, які важко знайти в інших приводах на ринку. Це лінія, в якій основна увага приділяється дуже гарній зовнішній якості виготовлення, рішенням, що підвищують універсальність приводу, продовжують термін її служби, полегшують діагностику несправностей та допускають налаштування потужності. Прямо з коробки ви отримуєте автомат, в яку не потрібно вносити ніяких модифікацій, але за бажання вони будуть неймовірно простими.

Гвинтівка має повне ліцензійне маркування  виробника вогнепальної зброї — Rock River Arms . Це американський виробник деталей та аксесуарів для зброї, перш за все високоякісних карабінів AR-15. Компанія, заснована 1996 року братами Ларсон у партнерстві з Лісом Баєром, має штаб-квартиру в Колоні, штат Іллінойс. Сьогодні RRA постачає свої гвинтівки за контрактом, зокрема, агентству боротьби з наркотиками DEA, ФБР і маршалам США.

Кожен елемент гвинтівки був виготовлений і підігнаний з увагою до кожної деталі, а корпус додатково покритий нанопокриттям для запобігання подряпинам. На ствольній коробці глибоко вигравіроване маркування Rock River Arms та  індивідуальний серійний номер, підтверджений додатковою голограмою . До примітних деталей відносяться пістолетна рукоятка QD, що забезпечує легкий і швидкий доступ до двигуна без необхідності використання інструментів, а також двосторонній вушок для кріплення тактичного ременя.

Карабін SA-E08 оснащена передньою планкою в системі кріплення KEYMOD, на яку можна встановлювати різні тактичні аксесуари: ліхтарі, рукоятки, лазерні указки або оптичні приціли. У комплект входять 3 секції монтажних рейок. На довгій верхній напрямній розташовані складні прицільні пристрої. Стовбур гвинтівки закінчується стандартним дульним пристроєм, закріпленим на різьбленні CCW 14 мм.

На карабіні із заводу встановлена система MOSFET X-ASR від польської марки GATE. Це безпрецедентна співпраця між польським виробником та відомим виробником приводів страйкболу. MOSFET X-ASR найвищої якості забезпечить безпеку компонентів гвинтівки, покращить реакцію тригера та термін служби електроніки та акумулятора, а також дозволить діагностувати основні несправності всередині приводу завдяки вбудованим сигнальним діодам.

Гвинтівка має в ложі встановлений прецизійний внутрішній стовбур діаметром 6,03 мм, що забезпечує високу точність і повторюваність пострілів. Новий тип поворотної камери Hop-Up працює зі стовбуром, що дозволяє дуже точно і стабільно регулювати систему обертання кульки.

У приводі використовується система швидкої заміни пружин ESA™. Він дозволяє швидко та ефективно відрегулювати потужність приводу відповідно до очікуваних на ігровому полі умов без необхідності звернення до майстерні або ряду спеціалізованих інструментів – достатньо відкрутити напрямну приклада, щоб отримати доступ до заміни пружини без необхідності зняти або розібрати коробку передач. Переваги

системи ESA ™  неможливо переоцінити. У світлі механізмів, що існують усередині самого середовища, ця система гарантує користувачеві значні можливості та більшу свободу. Система ESA™ дозволяє за мінімальний час замінити основну пружину і, як наслідок, підігнати початкову швидкість гвинтівки під ігрову зону, щоб гарантувати ідеальний компроміс між ефективністю вогню і безпекою себе та інших гравців. У комплект поставки також входить друга основна пружина M90, яка ідеально підходить для ігор у приміщенні.

Серцем гвинтівки є коробка передач ORION, заснована на посиленій рамі і оснащена функцією відпускання основної пружини. Привід прямо з коробки має ряд якісних деталей, завдяки чому відрізняється високою культурою роботи та підготовлена до подальшого тюнінгу. Редуктор ORION готовий до роботи з пружинами М140. Усередині було встановлено такі елементи:

- Поршень із посиленого полімеру з повністю сталевою губкою
- Алюмінієве герметичне сопло
- Алюмінієва герметична головка циліндра
- Полімерна герметична головка поршня з підшипниками
- Шарикопідшипникова напрямна пружини
- Набір сталевих шестерень
- Шарикопідшипники діаметром 8 мм

У коробці з гвинтівкою знаходяться два механічних магазини S-MAG місткістю по 125 куль кожна. S-MAG – ексклюзивний полімерний магазин, розроблений компанією Specna Arms. Що привертає увагу, то це характерна текстура, що складається з логотипів Specna Arms. S-mag забезпечує безперебійну подачу куль навіть за високої швидкості обертання.

У комплект входить:

2 магазини S-MAG
сертифікат контролю якості
Діагностична карта GATE X-ASR™
Інструкція
Гвинтівка
Додаткова пружина М90
Вертикальне захоплення


У комплект не входить:

·          У комплект не входять акумулятор і зарядний пристрій.

Характеристики

Вага, г
  • 2435
Додаткові характеристики
  • Gearbox v2
Hop up
  • ТАК/Регульований
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами