M-Tac рукавички A30 Coyote M

M-Tac рукавички A30 Coyote M

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

622

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рукавички А30 від бренду М-ТАС забезпечать надійний захист при поводженні зі зброєю та під час виконання службових завдань чи тренувань на полігоні.

Дана модель відмінно підійде для військових, правоохоронців і працівників силових структур. Завдяки анатомічному крою дана модель дозволяє легко оперувати зброєю та будь-якими інструментами.

Долоня та внутрішня частина пальців виготовлені з мікрофібри, що приємна на дотик та дозволяє зручно оперувати зброєю. Зовнішня частина рукавичок виконана з сітчастої тканини, яка є досить зносостійкою та водночас повітропроникною. Для пом'якшення ударних навантажень на кісточках є посилена накладка з ПВХ. Вставки TouchScreen на великому та вказівному пальцях дозволяють використовувати девайси з сенсорним екраном, не знімаючи рукавичок. Зап'ястя оснащені манжетами, що регулюються по об'єму за допомогою велкро липучки. З внутрішньої сторони рукавичок передбачена  петелька для їх кріплення на спорядження.


Характеристики

Розмір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами