M-Tac рукавички Winter Polartec Dark Olive M

M-Tac рукавички Winter Polartec Dark Olive M

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 414 оцінок )

620

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зручні та теплі рукавички Winter Polar від M-Tac стануть відмінним вибором для активного зимового відпочинку. Пошиті зі зносостійкого флісу Micro Series від всесвітньо відомої компанії Polartec®. Цей матеріал приємний до тіла і добре зберігає тепло. Зап'ястя оснащено еластичною резинкою для більш щільного прилягання з метою додаткового захисту від холоду. Накладка Touch Screen на вказівному пальці дає можливість користуватися сенсорними екранами ваших гаджетів, не знімаючи при цьому рукавички. Дана модель відмінно поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість і комфорт.

Матеріал:

Фліс Polartec® щільністю 149 г/м2

Особливості:

-Технологія TouchScreen    
- Еластична резинка на зап'ясті для більш щільного прилягання

     

Polartec® - це назва цілої серії сучасних матеріалів. Всі вони створені для того, щоб вам було тепло, сухо і комфортно незалежно від погоди. За здатністю зберігати тепло людського тіла Polartec не поступається вовні та може бути таким же м'яким і ніжним, як бавовна, але в той же час прекрасно замінює собою одяг із природних матеріалів, який не завжди підходить для активного відпочинку і спорту. Одяг із нього красивий і функціональний, не мнеться, швидко сохне і легко переться. Вироби з Polartec підходять не тільки спортсменам, а й усім, хто віддає перевагу спортивному стилю в одязі.

M-TAC РУКАВИЧКИ WINTER POLARTEC


Модель Winter Polartec – це зручні та теплі рукавички, призначені для холодної та вітряної пори року. Виготовлені з м'якого і надзвичайно приємного на дотик матеріалу, вони подарують тепло і комфорт вашим рукам навіть в холод і негоду. Вдалий крій не дасть холодному повітрю попадати всередину, а властивості флісу Polartec гарантують довгий термін експлуатації виробу.    



Модель випускається в таких кольорах: 
- Black                           
- Dark Navy Blue
- Coyote
- Dark Olive

 Шанувальникам продукції бренду М-ТАС вже не в новинку знайомство з інноваційними матеріалами. Співпраця M-TAC зі всесвітньо відомими виробниками технологічних тканин вже стала доброю традицією, а впровадження у виробництво нових матеріалів і технологій дозволяє утримувати провідні позиції у своїй галузі. 
Особливість рукавичок Winter Polartec полягає саме в матеріалі, з якого вони виготовлені. Йдеться про преміальний фліс Micro Series щільністю 149г / м2 від американської компанії Polartec.





Саме компанія Polartec (США) є винахідником «синтетичної вовни» (первинна назва флісу) – матеріалу, що здійснив революцію в текстильній промисловості. Сьогодні Polartec виробляє широкий асортимент високотехнологічної текстильної продукції (тканини для термобілизни, outdoor-активності тощо), будучи одним із провідних постачальників сучасних функціональних тканин.



Фліс Polartec® Classic Micro Series 149г / м2 – це 100% поліестер, що має низку позитивних характеристик:
· приємний до тіла, 
· добре зберігає тепло, 
· не вбирає вологу і швидко сохне, 
· легкий, 
· зносостійкий, 
· м'який і надзвичайно приємний до тіла,
· простий і невибагливий в догляді.

 Завдяки таким якостям матеріалу, рукавички Winter Polartec будуть комфортні навіть в суворих погодних умовах.



Вставка на вказівному пальці дозволяє користуватися екранами сенсорних пристроїв (технологія TouchScreen), не знімаючи рукавички.



Зап'ястя оснащені еластичною резинкою для більш щільного прилягання рукавички до руки, що забезпечує додатковий захист від холоду.



Насамкінець варто зазначити, що зручні та теплі рукавички Winter Polar від М-ТАС стануть відмінним вибором для активного зимового відпочинку. Завдяки продуманому крою та якісним матеріалам вони не тільки допоможуть зберегти руки в теплі, а й дозволять з легкістю користуватися девайсами з сенсорним екраном. Дана модель відмінно поєднує в собі зручність, практичність, зносостійкість і комфорт.


Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами